Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

AU!

Terza prebledeo! Spomenuli mu da će Milica ući u Elitu, on otkrio kako će reagovati ako se obrati Sofiji

Bora Terzić napravio haos!

Objavljeno: 22.10.2024. 20:52h

U rijalitiju "Elita 8" ove nedelje je došlo do neviđenog sukoba između Nenada Macanovića Bebice i Bore Terzića. Tokom "Igre istine", jednog od najnapetijih trenutaka u ovom šou programu, postavljeno je pitanje koje je izazvalo šok i nevericu među učesnicima.

Nakon što su se smirili, Nenad i Bora su hrabro izneli svoja priznanja, izazivajući buru komentara i rasprava među ostalim učesnicima. Njihova iskrenost je iznenadila i šokirala mnoge, a sam čin suočavanja je ostavio dubok trag na sve prisutne.

- Za sve što je Bebica govorio, dobiće tužbu. Dobiću ga na sudu, kao i Terzu, a on je slepac - rekla je Miljana.

- On itekako dobro živi, a ja sam upoznala i njegovu porodicu, divni ljudi - rekla je Teodora.

FOTO: Printscreen/Youtube/Zadruga Official
FOTO: Printscreen/youtube/Zadruga
FOTO: PETAR ALEKSIĆ
FOTO: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ša, da li se kaješ, jer si ušao sa Mionom i da li smatraš da njeno nezadovoljstvo može da dovede do hlađenja - pitala je Miljana.

- Nećemo doživeti krah, nemamo problem u vezi. Zaleteli smo se i ušli u ovu sezonu. Živimo zajedno i nastavićemo tamo gde smo i stali. Ne može ništa da nas poljulja. Bebice, da li želiš da prestane sukob sa Miljanom - rekao je Ša.

- Sukob je stao, ali onda je počela da peva Teodori. Ona za mene ne postoji, kao na početku rijalitija. Neće dobiti kontakt od mene, ali ne može da dira Teodoru. Ja joj nisam neprijatelj, Teodora još manje. Terza, ako uđe Milica i počne da vređa Sofiju, kako bi reagovao - rekao je Bebica.

- Ništa joj ne bih rekao, nikad ne bi dobila nijednu uvredu - rekao je Terza.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Bonus video:

(Espreso/republika/TM)