Anđela Đuričič, Foto: Antonio Ahel/ATA Images

rijaliti

Pale teške reči na Anđelin račun: Njegov stav čekala je cela Srbija, Crnogorka ovo nikako ne bi želela da čuje

Anđela i ove sezone privlači mnogo pažnje u rijalitiju

Objavljeno: 22.10.2024. 15:23h

Nova sezona rijalitija “Elita 8“ spojila je i nove ljubavne parove, a od ulaska u Belu kuću u Šimanovcima počele su i čarke između Nenada Marinkovića Gastoza i Anđele Đuričić. Nakon mesec dana, ovaj ljubavni par odlučio je da prestane da krije emocije.

Gastoz je odlučio da se Đuričićevoj pridruži i u krevetu, pa je postalo jasno da su odlučili da budu zajedno i javno. Nakon svih dešavanja, mediji odlučila je da poseti selo Grabovac koje se nalazi nadomak Svilajnca gde je Nenad odrastao.

Meštani su odmah znali da pokažu gde se nalazi porodična kuća u kojoj sada živi Nenadov otac Svetislav Sinđelić Đura koji je prvi put progovorio šta misli o novoj ljubavi svoga sina.

Gastoz je odlučio da se Đuričićevoj pridruži i u krevetufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Gledam ga, malo jede g****, ali dobar je. Juri ovu Crnogorku, ali ona ga neće, ne ferma ga. On zapeo misli da će da je savlada, a imao je jednu lepu dovojčicu, pa je onda on ušao tamo, a ova Crnogorka je lukava kao lisica. Dobar je on lik, povukao je dosta na mene. Oni se ljube, ali to je laž sve je namešteno. On hoće da je poljubi, a ona podmeće vrat. Savladaće je do kraja, ali biće teško – rekao je Đura pa uporedio Anđelu sa bivšom devojkom svoga sina.

- Neću da se mešam u njegov izbor, ali devojka pre ove sad i Anđela mnogo su slične. Devojka iz Bosne koju nisam gotivio je po izgledu slična ovoj sad. U njegov izbor se ne mešam jer davno, kada sam učestovao, nije ispalo dobro. Treba da nađe jednu, da dobije decu da vidim unučiće.

Otac Nenada Marinkovića Gastoza govorio je o Anđelifoto: R.Z./ATAImages

Đura na samom početku nije imao lepe reči o potencijalnoj snahi.

- On se skrasio? Pa Anđela će ga od******, to je moje mišljenje. Ona nije lik, koliko drži do sebe, ja je snimam kao rendgen, jači sam ja i od rendgena. Nije ona dobar lik, ali poštujem je. Ona i svi likovi tamo koji su došli svi su oni poremećeni – rekao je on, ali ne krije da bi voleo da se njegov sin smiri.

- Anđeli ću reći dobar dan, nikada doviđenja. Ima sobu da bira, nema problema. Ona može ovde da dođe ili u Zemun kod njega. Voleo bih da dođu ovde. U njegov izbor se ne mešam, ali najbolja devojka mu je bila ona prva i pokojna majka njegova je volela. Posle Zorice sve je krenulo nizbrdo.

Od ulaska u Belu kuću u Šimanovcima počele su i čarke između Gastoza i njegove cimerkefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak kada bi Nenad izašao kao pobednik, a Anđela kao njegova pratilja, Svetislav bi napravio poseban doček u Grabovcu.

- Crveni tepih će biti za bilo koju, nije važno, ali da kaže: ja se ženim oče. Nemam problem. Neću da utičem na njegov izbor, kada bi došla ovde slagao bi se sa njom tako kako bi se i ona prema meni ponela. Uvek bi bio diskretan, a ako vidim da pod****** ja bih se sklanjao, a ako vidim da je fina prema meni ljubio bih gde nagazi kopačkom – iskren je bio on.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Kurir/prenela.B.S.)