Foto: Albert L Ortega / Shutterstock Editorial / Profimedia

AU, ČOVEČE!

Šta se desilo? Pre plivala u parama, a sada se davi u dugovima: Pojavile se šok fotke plavuše koju ste svi voleli

Kada su se slike pojavile na mrežama javnost je ostala šokirana njenim izgledom

Objavljeno: 22.10.2024. 14:35h

Glumica Tori Speling, koja se proslavila ulogom Done u seriji Beverli Hils 90210, pojavila se na događaju Hollywood Show, a kada su se slike pojavile na mrežama javnost je ostala šokirana njenim izgledom.

Tori Speling vidno je smršala, a u svom podkastu je priznala da je počela da uzima lek za dijabetičare kako bi postigla fit liniju. Rekla je i da se godinama borila s viškom kilograma.

Kada se saznalo da se glumica razvodi od Deana MekDermota posle 17 godina braka, mediji su počeli da izveštavaju o njenoj finansijskoj situaciji. Naime, u septembru prošle godine saznalo se da s petero dece spava u motelu u kom soba košta nešto više od 90 evra za noć, a nakon toga su živeli u kamperu u Kaliforniji. Kasnije je uspela da pronađe kuću za koju je plaćala kiriju.

FOTO: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Albert L Ortega / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Diggzy / Jesal / Splash / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: GARRETT PRESS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Printscreen/Instagram/torispelling
FOTO: Instagram printscreen/torispelling

Pre nekoliko meseci otkriveno je da je glumica dužna banci 200.000 dolara. Taj novac pozajmila je pre 12 godina. Kako stoji u sudskim dokumentima, City National banka traži da im Speling i MekDermot vrate 400.000 dolara, koje su pozajmili i obećali da će vratiti s kamatama. Tori banci duguje 219.796.66, a Dean 202.066.10 dolara, piše Večernji list.

Inače, mnogi su se pitali šta se stvarno dogodilo i zašto se brak raspao, iako su Tori i Dean imali turbulentnu vezu.

Tori i Dean imali turbulentnu vezufoto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Neki su nagađali da će se razvod kad-tad dogoditi i fanovi nisu bili preterano iznenađeni. Nedavno se glumac prvi put oglasio nakon što je u junu na Instagramu objavio da se razvodi.

– Sve što je Tori ikad učinila do današnjeg dana bilo je da želi da ja budem srećan i zdrav. Naneo sam mnogo štete i boli toj ženi – izjavio je u intervjuu za Daily Mail i dodao:

– Danas za to preuzimam odgovornost i to je najveća stvar koju ću morati da ispravim u životu.

Neki su nagađali da će se razvod kad-tad dogoditifoto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

– Pred kraj sam svake večeri pio flašu od 7,5 decilitara tekile, sedam dana nedeljno, i uzimao šaku tableta, dok je moja predivna porodica bila u drugoj sobi - priznao je MekDermot i dodao:

– To je ono što je dovelo do sloma, to je ono što se dogodilo između mene i Tori. Nisam više mogao, nisam više mogao da živim takav život. Bio sam umoran od ljutnje i urlanja.

Tvrdi da je sada trezan, te da je letnje mesece proveo u centru za rehabilitaciju. Decu, navodi, nije video jako dugo, no otkrio je kako je opet počeo da komunicira sa Speling. Isto tako je rekao i da je vest o razvodu koju je objavio na Instagramu napisao pod uticajem alkohola.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)