Uzmi račun i pobedi, Foto: Marina Lopičić, Printscreen/uzmiracun.rs

stanovi

Oglasio se Siniša Mali u vezi nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Saopštio bitnu informaciju

U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi računi koji su izdati od početka ove godine

Objavljeno: 22.10.2024. 13:12h

Ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali najavio je početak novog, drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i naveo da će u ovom krugu nagradne igre biti dodeljeno 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

"U subotu, 26. oktobra očekuje nas prvo izvlačenje u okviru novog, drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. I u ovom krugu nagradne igre će biti dodeljeno deset stanova u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi računi koji su izdati od početka ove godine. Aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ je sve vreme aktivna tako da su građani mogli kontinuirano da skeniraju račune.

Ukupno je do sada poslato oko 170 miliona računa i dodeljeno oko 205 miliona jedinstvenih kodova, s obzirom da plaćanje karticama predstavlja dvostruku priliku za dobitak, a sve u cilju borbe protiv sive ekonomije i podsticanja bezgotovinskog plaćanja.

Broj skeniranih računa nam je najbolja potvrda da su građani prepoznali važnost ove nagradne igre i značaj naše zajedničke borbe protiv sive ekonomije, a to nam potvrđuje i činjenica da je na aplikaciji „Uzmi račun i pobedi“ registrovano oko 592.000 naloga.

Poslednje, peto kolo u okviru nagradne igre će biti održano 23. novembra, a sva izvlačenja će tradicionalno biti emitovana uživo na RTS-u, subotom, u 18h.

"Uzmi račun i pobedi"foto: Printscreen/RTS

Naglašavam da je za Vladu Srbije ova nagradna igra veoma važna jer na taj način direktno sarađujemo sa građanima, i zajedno sa njima se borimo protiv sive ekonomije, koja donosi štetu celom društvu.

Za kraj pozivam građane da u što većem broju uzmu učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, da nastave da skeniraju fiskalne račune i da zajedno nastavimo da se borimo protiv sive ekonomije i da gradimo još bolju i lepšu Srbiju", objavio je ministar Mali na zvaničnom Instagram nalogu.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/Prenela: N.J)