Foto: Michael Zorn / Shutterstock Editorial / Profimedia

DOMAĆINSKI

Ovo je trenutno najblamantniji snimak: "Šer otresla ovu nabeđenu Albanku kao seljak politiku", ljudi šokirani

78-godišnjakinja 'pojela' svoju mlađu koleginicu

Objavljeno: 22.10.2024. 12:45h

Velika Šer primlena je za vikend u "Rock and Roll" kuću slavnih. Tom prilikom, na ceremoniji održanoj u Klivlendu u Ohaju, zapevala je svoju pesmu, inače planetarni hit "Believe" - i to u duetu sa britanskom zvezdom albanskog porekla Dua Lipom.

Dua Lipa važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda današnjice, a njene glasovne sposobnosti su vrlo hvaljene kako od strane publike, tako i od kolega iz industrije, stručnih lica, ali i organizatora značajnih događaja, kojima je Albanka uvek među prioritetnim pevačicama za nastup na velikoj sceni. Ipak, kako su pojedini pisali ispod snimka Dua Lipe i Šer u duetu, "izgleda da su kriterijumi spušteni jer je 78-godišnjakinja 'pojela' svoju mlađu koleginicu".

78-godišnjakinja 'pojela' svoju mlađu koleginicufoto: Michael Zorn / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da li je vlasnica hitova "Levitating" i "New rules" sama sebi uskočila u stomak na sopstvenu inicijativu pozvavši Šer da zapevaju zajedno ili je to bila želja producenata programa - nije poznato, ali mnogi su saglasni u stavu da je zajednički nastup bio Duiono "pucanje u noge", te da je trebalo ili da izabere lakšu pesmu ili da poptuno izbegne mogućnost upoređivanja glasovnih sposobnosti.

Ne peva kao Šerfoto: Michael Zorn / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Šer pokidala Dua Lipu kao seljak politiku", "Au, koliko falšira Dua Lipa, ovo je strašno", "I ona baš našla s kim će da zapeva", "Počisti je. Nonšalantno pusti glas... A tek što ne stari - druga je priča", "Mislim da su današnje zvezde pune samopouzdanja bez ikakvog razloga", bili su samo neki od pristiglih kritika ispod video snimka na društvenoj mreži X, gde je snimak postao veoma popularan.

Dua Lipa je, inače, u predstavljanju Šer opisala kao jednu od najvažnijih muzičkih ikona svih vremena. A koliko je trenutno jednoj od najvećih muzičkih zvezda značio momenat pevanja rame uz rame sa koleginicom i ličnošću kao što je Šer - napisala je u Instagram postu.

foto: Michael Zorn / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Neopisivno zahvalna što smo delile binu i pevale. Kakav san mi se ostvario. Uštinite me”, napisala je Dua Lipa, očigledno ne mareći za komentare koji se tiču njenih voklanih mogućnosti, jer - možda ne peva kao Šer, ali definitivno glas za muziku koju izvodi - ima.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S)