Milan Kalinić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

oglasile se komšike

Sve o novom stanu Milana Kalinića! Sa Voždovca prešao u elitni deo grada, oglasile se nove komšije i raskrinkale ga

Kako mediji pišu, on je iznajmio novi stan na Vračaru.

Objavljeno: 22.10.2024. 08:48h > 08:58h

Milan Kalinić svakodnevno je tema medija otkako se saznalo za njegov razvod od Sandre.

Njih dvoje su nastavili svoje živote punim plućima, a Milan se kao pravi džentlemen iselio iz zajedničkog stana na Voždovcu u kojem je sada Sandra sa decom.

Kako mediji pišu, on je iznajmio novi stan na Vračaru.

Glumčevi susedi iz zgrade ispričali su kako izgleda njegova svakodnevica nakon razvoda i preseljenja u novi stan, a kako tvrdi "Kurir" on stalno parkira vozilo nepropisno u centru grada i zamaskira registarske tablice izolir trakom kako bi izbegao kaznu.

- Viđamo ga, odskora je tu. Izlazi najčešće ujutru i po podne, kako bi otišao po decu na Voždovac i odvezao ih u školu i na treninge. Inače izgleda prilično usamljeno, vrlo retko i izlazi iz stana, osim kad ide do prodavnice ili po hranu. Nema nikakvih žena da privodi u stan. Deluje mi da mu je vrlo neprijatno zbog svega što se o njemu piše posle razvoda, pa se krije od nas. Deca ponekad prespavaju kod njega, deluje mi kao brižan otac - ispričao nam je jedan Milanov komšija.

Kalinić se iselio iz stana, krah braka se desio odavno

FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

Vest da se Milan Kalinić razvodi od žene posle čak 18 godina braka šokirala je mnoge. Njih dvoje bili su u braku od 2006. godine, a u braku su dobili dvoje dece.

Kako ističe izvor bliskog Kaliniću, Sandra i on rešili su da stave tačku na svoj brak još početkom ove godine, kada su rešili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem. On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, u kom su godinama živeli, pa je odmah započeo sa traženjem nove nekretnine za sebe.

U međuvremenu, Milan se preselio u stan kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom je u poslednje vreme opet nerazdvojan.

Prvo oglašavanje Sandre nakon razvoda od Milana Kalinića bilo je na Instagramu, detaljnije u odvojenom linku.

(Espreso/blic/Kurir/prenela PV)