Nemanja Nedović, Foto: FOTO: Budućnost Voli/Filip Roganović

društvene mreže

Žestoka poruka Nedovića: Vi mi se gadite, braćo!

Imao je šta da im poruči

Objavljeno: 22.10.2024. 08:25h > 08:29h

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović bio je centralna figura utakmice koju je, praktično, sam rešio u "Morači" protiv podgoričke Budućnosti.

Crveno-beli su slavili rezultatom 75:73, zahvaljujući 24 poena Nedovića (6/8 za tri poena) uz tri skoka i isto toliko asistencija.

Nemanja Nedovićfoto: FOTO: KK Budućnost VOLI/Filip Roganović

Tokom meča je bio na udaru navijača domaćeg tima, popularnih "Varvara", koji su vređali njega, ali i njegovu suprugu, na šta nije ostao imun.

Zapravo, tokom utakmice jeste, pošto ga to nije poremetilo da do vrha zatrpa koš Budućnosti, čijim je navijačima odgovorio posle utakmice.

Najpre je Nedović objavio sliku sa svojom suprugom Minom i ćerkicom, uz emotikone, a simbolično je slika baš sa primorja

Zatim je Nedović objavio i stori jednog video snimka poznatog repera Drejka, koji je svojim kritičarima poručio sledeće:

- I ostalima vama, vama nevernicima, onima koji ne postižu uspehe, onima koji brišu tvitove, vi mi se gadite, braćo. Iskreno, ako želite da me pogledate u oči, ako želite nešto da uradite, baš tako sam i mislio - rekao je Drejk u svom izlaganju, što je jasna poruka Nedovića ka navijačima Budućnosti.

Bonus video:

(Espreso/B92/Preneo: A.K.)