Policija/Ilustracija, Foto: Petar Aleksić

horor

Određen pritvor Nišlijki za koju se sumnja da je ubila oca: Ovolika kazna zatvora joj preti!

Ona je nesrećnog čoveka koji je bio vezan za postelju, nasmrt pretukla pajserom

Objavljeno: 21.10.2024. 11:54h > 11:58h

Nišlijki D. M. (56) koja se sumnjiči da je 16.oktobra u njihovom stanu u Ulici Pariske komune 21 ubila svog oca S. Đ. (79) određen je pritvor.

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu nakon saslušanja osumnjičenoj je odredio pritvor do 30 dana jer joj se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo iz člana 114 stav 1 tačka 10 Krivičnog zakonika za koje je propisana kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna doživotnih zatvota a težina posledica izvršenog dela dovela je do uznemirenja javnosti - saopšteno je danas iz ove pravosudne institucije.

D.M. je prethodno saslušana pred Višim javnim tužilaštvom koje je saopštila da ona tom prilikom nije iznosila odbranu a pritvor joj je određen na njihov predlog.

Ona je nesrećnog čoveka koji je bio vezan za postelju, nasmrt pretukla pajserom a policiji je kazala da se on sam povredio jer je bio teško bolestan. Analizom tragova sa lica mesta ustanovljeno je da ne govori istinu pa je ćerka uhapšena zbog zločina za koji je propisana kazna zatvora od deset godina do doživotne robije.

Kako saznaje Telegraf, da je S.Đ. ubijen posumnjala je patronažna sestra iz Kućne nege koja ga je obilazila jer je patio od karcnoma kože i obavestila policiju.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/Dragana Kocić/Prenela: N.J)