Glumica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

emotivno

Njen otac je preminuo pre nego što se ona rodila, po njemu je i ime dobila: Potresna priča žene koju Srbija obožava

Glumica je veoma dirljivo govorila o ocu

Objavljeno: 21.10.2024. 11:22h

Otac Mirke Vasiljević napustio ju je prerano

Jedna od naših najlepših glumica pored toga što je veoma uspešna u svom poslu, ostvarena je i na privatnom planu. Majka je četvoro mališana i posvećena supruga, a o njenoj popularnosti izlišno je govoriti i čini se da se dosta toga iz njene privatnosti zna.

Majka Mirke Vasiljević prepoznatljivo je TV lice, a glumica o njenim uspesima nikada nije javno govoril, ali jeste o ocu koji je nažalost preminuo i po kom je dobila ime.

Mirka je majka četvoro dece i posvećena suprugafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Tata je voleo da komunicira sa ljudima, da preko posla bude u kontaktu sa ljudima i bilo mu je bitno da se delatnosti šire. U svom najboljem sećanju nemam nikakve negativne slike. Nas je bilo 11 u porodičnoj kući, ali sam dosta vremena provodila kod bake i deke u Nemačkoj - rekla je ona, pa progovorila o gubitku oca Mirka:

- To su neke teme o kojima ne pričam puno u javnosti, to jeste istina, ja neću to da krijem. To se desilo za vreme mamine trudnoće, pre nego što sam se ja rodila. On i ja bismo imali svašta da popričamo, to bi verovatno trajalo za ceo život. Nisam upoznala tatu, to je moj krst i nosim ga hrabro i ponosno, da mogu da pišem scenario za svoj život verovatno bih ga drugačije napisala. Živim to i trudim se da to nosim najbolje što mogu na svojim leđima. Sa mamom sam plakala i od neke tuge, ali i od sreće, svako treba naći način da izbaci sve iz sebe - otkriva Mirka gostujući u emisiji “Pretres”, na Hype televiziji.

Jedna od naših najlepših glumica pored toga što je veoma uspešna u svom poslu, ostvarena je i na privatnom planufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Gospođu Mirjanu Vasiljević, od koje je Mirka pokupila samo najbolje osobine, ali i neverovatnu lepotu, često viđamo na malim ekranima, ali retko ko je povezao da je to žena koja je glumicu donela na svet, što i ne treba da čudi budući da predstavljaju različite profesije.

Majka Mirke Vasiljević direktorka je Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije i često je gost na televiziji gde govori o važnim pitanjima vazduhoplovstva.

Za vazduhoplovstvo se opredelila kao veoma mlada, sa samo 15 godina. Nakon prakse u srednjoj školi u kontroli letenja prošla je regrutaciju i od asistenta na sektoru, preko svih pozicija u Sali na sektoru, specijaliste, instruktora, šefa odeljenja, načelnika, stigla do sadašnje, veoma odgovorne funkcije.

Bonus video:

(Espreso/Story/ Marija Milenković/prenela:B.S.)