Ivona Negovanović Cuca, Foto: Damir Dervišagić

opa, bato!

"Našla dedu od 80 godina": Ovako danas izgleda Šabanova Cuca! Objavila slike sa matorcem o kojima svi bruje

I dan danas Cucu svi pamte po tome iako se već dugo ne pojavljuje u javnosti, a o njenom privatnom životu se ne zna mnogo.

Objavljeno: 19.10.2024. 17:26h > 17:41h

Pevačica Ivona Negovanović Cuca postala je poznata javnosti zbog šuškanja o aferi sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koju su oboje demantovali svojevremeno.

Međutim, i dan danas Cucu svi pamte po tome iako se već dugo ne pojavljuje u javnosti, a o njenom privatnom životu se ne zna mnogo.

Ona je pre nekoliko meseci objavila video sa venčanja u Turskoj, i pretstavila je svog novog supruga, koji je i poreklom iz Turske.

Ovom objavom izazvala je brojne reakcije korisnika društvene mreže zbog razlike u godinama sa mužem.

Inače, Cuca se svojevremeno takmičila i u "Zvezdama Granda".

FOTO: Printscreen Instagram/cuca_official
FOTO: Instagram
FOTO: RTV Pink printscreen
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Printscreen / Instagram

"Za „Zvezde Granda“ sam se prijavila jer sam želela da se afirmišem. Smatrala sam da bi mi to pomoglo i da bi pesma koju sam želela da snimim prošla bolje jer bi narod već znao za mene. Desilo se to da sam u drugom krugu ispala bez ijednog pritisnutog tastera. Priznaćete da je to malo čudno, s obzirom na to da sam u prvom krugu, dok mediji nisu počeli da me dovode u vezu sa Šabanom Šaulićem, prošla sa svih pet tastera. Ali, bez obzira na nepravdu koju sam doživela, nisam odustala. Drago mi je što su me podržali bar u tom prvom krugu", pričala je ona tada.

Bonus video:

(Espreso/blic/T.M.)