Svetozar Cvetković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi u šoku

Nećete verovati da je ovo majka Svetozara Cvetkovića! Kažu da izgleda kao da mu je sestra, PRAVA DAMA (FOTO)

Cvetković je na svom instagram profilu jednom prilikom objavio fotografiju majke Milunke, koja je pobrala simpatije njegovih pratilaca

Objavljeno: 19.10.2024. 12:09h

Svetozar Cvetković važi za jednog od najcenjenijih domaćih glumaca sa naših prostora, a veliku podršku u svemu imao je od porodice.

Cvetković je na svom instagram profilu jednom prilikom objavio fotografiju majke Milunke, koja je pobrala simpatije njegovih pratilaca.

FOTO: Instagram/Printscreen/ svetozar_cvetkovic_cv
FOTO: Instagram/Printscreen/ svetozar_cvetkovic_cv
FOTO: Instagram/Printscreen/ svetozar_cvetkovic_cv

Svi su komentarisali da izgleda kao da mu je sestra i da je prava gospođa.

Prisetmo se, proslavljeni glumac Svetozar Cvetković ne govori često o svom privatnom životu, ali se zna da je 16 godina bio u braku sa dvadeset godina mlađom koleginicom Jelenom Đokić. Ovaj glumački par se razišao početkom prošle godine, a da li je u ovom slučaju presudila razlika u godinama ili nešto drugo i dalje nije poznato javnosti

Glumci Svetozar Cvetković i Jelena Đokić važili su za jedan od najskladnijih poznatih parova, o njihovom braku kao i krahu istog i dalje ne prestaje da se priča.

Svetozar Cvetoković i Jelena Đokićfoto: Damir Dervišagić

Upoznali su se 2000. godine, a venčali se šest godina kasnije i uprkos razlici od 20 godina, njihova ljubav odolevala je svim izazovima i opstajala sve do prošle godine kada su konačno stavili tačku na brak iz kojeg su dobili sina Luku i naslednicu Klaru.

Odnos koji nakon razvoda neguju Svetozar Cvetković i Jelena Đokić često je tema u medijima i veruje se da su prvenstveno zbog dece ostali na prijateljskoj relaciji.

Kriza u braku počela je navodno tokom pandemije virusa korona, pa su rešili da se raziđu.

Bonus video:

(Espreso / Pulsonline.rs / Prenela: J.N.)