Mlada u venčanici, Foto: AP

ispovest

Svekrva zabranila snaji da nosi belu venčanicu: "Govorila mi je da NISAM ČISTA, a ova reč me još više pogodila"

Ispvest mlade devojke koja je ušla u žestok sukob sa svekrvom

Objavljeno: 19.10.2024. 11:21h

Buduća mlada kritikovala je svoju svekrvu što joj je 'zabranila' da nosi belu venčanicu na sopstvenom venčanju jer 'nije čista'.

Ova 32-godišnjakinja je saznala da čeka dete sa bivšim dečkom, ali on ju je ostavio čim je saznao da je trudna. Bez krova nad glavom, kolega joj je pružio smeštaj dok se oporavljala kako bi nastavila dalje život. Ubrzo je započela vezu s koleginim sinom, koji joj je tokom trudnoće bio velika podrška, ali njegovi roditelji nisu bili zadovoljni zbog toga, piše Mirror.

Na Redditu je podelila svoje iskustvo, rekavši kako je svekrva često davala nepristojne komentare o njenoj kilaži i govorila joj kako njen sin treba da gradi porodicu s nekim ‘ko se čuva za brak’.

Bez obzira na te opaske, žena je naglasila da je njen verenik jedini otac kojeg njen sin poznaje. Njegov otac takođe je prigovarao rekavši da bi ‘on ranije upoznao njih dvoje da je želeo da izlaze’.

Godinu dana nakon što je rodila sina, ona i njen verenik objavili su vest da očekuju devojčicu. Međutim, to se opet nije dopalo njegovim roditeljima, koji su mrzeli pomisao da njihov sin ima dete van braka.

Kako bi smirili situaciju, počeli su da planiraju venčanje. Međutim, tu je svekrva započela nove probleme, rekavši da mlada ne bi smela da nosi belo jer ‘nije čista’.

Dodala je kako nije primereno nositi belo s obzirom na to da ima vanbračnu decu, iako se i sama udala tek nakon što je imala troje dece.

Nazvala je "bludnicom"

Buduća mlada na to je odgovorila da tradicija nije važna za njeno venčanje, te da su sve žene u njenoj porodici nosile belo bez obzira na okolnosti. Rasprava je eskalirala kada ju je svekrva nazvala ‘bludnicom’ i optužila je za uništavanje ‘svetinje braka’. Na kraju, par je odlučio da odloži venčanje kako bi uštedeo novac pre dolaska trećeg deteta.

Bonus video:

(Espreso / BlicŽena / Prenela: J.N.)