Foto: Profimedia

morate znati

Domaćice, obratite pažnju: Ovu grešku svi prave kada spremaju sarme, zato ukus ne bude kako je "majka pravila"

Ukazao na grešku koju često prave

Objavljeno: 18.10.2024. 17:37h

Sarma će, pišu hrvatski portali, ove jeseni u njihovoj zemlji biti pravi luksuz i to zbog cene kupusa koja za kilogram ide i do 5 evra.

Kakva je situacija kod nas i kako se pravi najbolja sarma, reporterka TV Prva je odgovore na ova pitanja saznala od Milana Stojanovića, profesionalnog kuvara.

Milan je u razgovoru za TV Prva otkrio kako se pravi najbolja sarma, a gledaocima je otkrio jednu caku. Bolje rečeno, ukazao na grešku koju često prave.

Mešano mleveno meso, koje se koristi za pripremu sarme, ne bi trebalo da se prži pre kuvanja.

Kuvar ukazao na grešku koju često pravefoto: Printscreen/ TikTok/ vanya.travels

Ovo su ostali sastojci:

Prženi luk

so, biber, lovorov list (količina po želji)

malo pirinča

suvo meso

crvena paprika

Bonus video:

(Espreso / Super žena/ Prenela:M.S.)