Foto: Printscreen/youtube/Zadruga

rijaliti

Imala je intimne odnosa pred kamerama bez blama: Cela Srbija ju je gledala, a evo šta je sa njenim roditeljima...

Sofijina sestra iznela je njeno viđenje o aktuelnim događajima u Eliti

Objavljeno: 18.10.2024. 17:14h

Sestra aktuelne učesnice Elite, Sofije Janićijević, oglasila se za jedan portal nakon navoda Stefana Karića da je Borislav Terzić Terza pikiran od strane Sofije i njenih sestara kako bi joj doneo veći publicitet u rijalitiju.

U Eliti se povela polemika o navodnom pikiranju Terze od strane čitave vaše porodice kako bi se Sofija istakla u rijalitiju, da li je to istina?

- Ona sa mnom ništa nije diskutovala, ne znam iskreno o čemu se radi možda je to pričala sa drugom sestrom. Ja sam joj samo rekla sa kim može da bude dobra, a sa kim ni po koju cenu, a pogotovo da ne bude sa Terzom.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kako komentarišeš njihov intimni odnos koji se desio nakon žurke u utorak, da li je možda previše rano za takav potez?

- Meni je to odvratno, mnogo brzo su ušli u taj odnos, nisu mogli bar da sačekaju da se Milica porodi, stvarno sam u šoku. Majka i otac su zgroženi, nisu dobro uopšte, čak im je i zdravstveno stanje ugroženo. Ja bih zaista volela da se moja majka uključi nekako u Elitu preko govornice i da skrene Sofiji pažnju jer smatram da je sve ovo otišlo predaleko. Takođe ako bi mogao bar neki voditelj da spomene u emisiji da je majka loše nama bi to mnogo značilo, bar da joj uđe u glavu da je pogrešila - dodala je Sofijina sestra.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/prenela:B.S.)