Novak i Jelena Đoković, Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

raspričale se

Komšije otkrile šta se desilo sa vilom Đokovića na Kosmaju: "Umesto da prodaju, uselili ženu koja je kontrol frik"

Oni su ovu velelepnu kuću kupili od Elene i Jugoslava Karića, i to za 2,9 miliona evra.

Objavljeno: 18.10.2024. 07:09h > 07:33h

Novak i Jelena Đoković u moru luksuznih nekretnina po svetu, poseduju vilu na Kosmaju.

Oni su ovu velelepnu kuću kupili od Elene i Jugoslava Karića, i to za 2,9 miliona evra.

Prvobitno su hteli daje prodaju, ali se u nju ipak uselila Jelenina majka, Vera Ristić.

- Mi smo se svi ovde radovali kad smo čuli da su Nole i Jelena kupili kuću od Elene. Kad su Đokovići kupili sve ovo, ubrzo su počeli i s renoviranjem i ovde se po selu pričalo da će se oni tu sa decom i preseliti. Skoro godinu dana su trajali radovi. Od tada je prošlo četiri godine i ništa. Novak i žena su poslednji put bili ovde pre više od dve godine, i to na nekoliko sati. Kako je održavanje kuće i imanja vrlo zahtevno i skupo, a oni za to jednostavno nisu imali vremena, rešili su prošle godine da sve ovo prodaju - priča izvor za domaće medije i dodaje:

- Angažovali su jednu stranu agenciju za prodaju luksuznih nekretnina. Dolazili su nekoliko puta i iz agencija iz Beograda da gledaju i da se raspituju, predlagano im je i da kuću izdaju za svadbe i razna veselja, ali i za joga kampove za goste iz inostranstva. Sve su to odbili - rekao nam je komšija najboljeg tenisera svih vremena.

Jedan od radnika na održavanju ogromnog imanja pričao je za medije, da je imanje bilo stavljeno na prodaju, ali i da je to stopirano jer na njemu trenutno živi Novakova tašta Vera Ristić, koja obožava da ovde provodi vreme.

FOTO: Starsport
FOTO: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf
FOTO: Starsport
FOTO: Starsport
FOTO: Marina Lopičić

- Jelenina majka Vera sad živi ovde i bukvalno sve drži pod kontrolom, pravi je kontrol frik. I njen suprug Miomir joj često pravi društvo. Ona se brine o održavanju imanja. Za nju je ovo raj na zemlji i neće ni da čuje bilo šta o prodaji. Uživa maksimalno u ovoj prirodi i i nestvarnom pogledu. Ovo je pravi američki ranč. Celo imanje je pod obezbeđenjem i kamerama, a radnici su tu stalno. Kupila je i traktor za obradu zemlje. Sad planira da se i put do kuće asfaltira. Vera smatra da je Kosmaj idealno mesto za odrastanje njenih unuka i da će Jelena i Novak kad-tad početi tu da dolaze i provode svoje vreme, kako je i bilo planirano. Više puta su oni razgovarali o ovoj temi i ona je stava da bi se mnogo pokajali kad bi to prodali. Zasad su je poslušali, tako da je ta priča stopirana - ispričao je radnik sa imanja.

Jelena i Novak Đoković su sadašnje imanje na Kosmaju koje se prostire na nekoliko hektara kupili od članova porodice Karić. Tačnije, od Elene i Jugoslava, koji su nakon razvoda odlučili da kuću u kojoj su živeli prodaju za 2,9 miliona evra. Elena se tada tom prilikom oprostila od svog doma.

Jugoslav i Elena Karićfoto: Printscreen/Instagram/ellenakaraman.essence

- Opraštanje od kuće koju sam nekada davno odsanjala i donela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga, koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me s mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale, ona mene, ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve... Za lično i kolektivno dobro.

(Espreso/blic/prenela PV)