Milica i Terza, Foto: PETAR ALEKSIĆ

kako sad ovo?!

Terza se vraća trudnoj Milici? Pevačica ga skroz raskrinkala - Sofija mu služi samo za ovo

Snežana Jovanović Šikica dala je svoj sud o Borislavu Terziću Terzi koji je prevario trundu verenicu.

Objavljeno: 16.10.2024. 18:47h

U emisiju u kojoj je gostovala pevačica i bivša zadrugarka Ivana Šašić i komentarisala aktuelna dešavanja u "Eliti 8" uključila se putem telefonskog poziva i Snežana Jovanović Šikica, koja je dala svoj sud o Borislavu Terziću Terzi koji je prevario trundu verenicu.

Naime, pevačica je Milici Veličković, uprkos svemu, poručila da oprosti ocu svog deteta.

- Takav je život, moram da kažem da je i mene ostavio muž kada sam bila trudna, pa sam živa i zdrava. To je muška sujeta, to je tako. Što ga je ona pustila da uđe u rijaliti - prokomentarisala je Šikica ovu nezahvalnu situaciju, pa nastavila:

FOTO: PETAR ALEKSIĆ
FOTO: Printscreen/Youtube/Zadruga Official
FOTO: Youtube Printscreen/Zadruga Official
FOTO: Petar Aleksić
FOTO: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- To su sve muške reči, ali ako ona želi da mu oprosti što da ne, ja sam svom mužu oprostila.

Ona se zatim osvrnula na to što je Terza rekao da je Miličina trudnoća njegova propast.

- Moguće, dečko se zeza, njemu je lepo, svi muškarci su isti, on uživa, neće sigurno da bude uštrojen. Ja sam gledala kroz prste, mora to kod muškaraca. Ja sam bila verna žena, a on kada je došao bilo je sve kako je bilo. Ne znam da li se moj muž pokajao, ali sada je tu - rekla je Šikica i naglasila:

- On sigurno neće biti sa Sofijom, vratiće se on Milici kada-tada, a sada on samo hoće da roka ništa više.

Podsetimo, trudna Milica Veličković prolazi kroz pakao skoro mesec dana. Njen bivši verenik Borislav Terzić Terza, sa kojim čeka deta, javno ju je prevario u "Eliti 8" sa atraktivnom Sofijom Janićijević. Kao da to nije bilo dovoljno, Terza je počeo da vređa Milicu, da govori da nije dovoljno zgodna, njihov plod nekadašnje ljubavi okarakterisao je kao propast, pa izneo i sav njen prljav veš. Sve ove situacije uticale su na njeno zdravlje, a kako je ispričala tokom "lajva" sa Bojanom Pavlović, doktori su joj uveli terapiju, da ne bi rizikovali da dođe do povišenog pritiska i prevremenog porođaja.

Bonus video:

(Espreso/republika/T.M.)