Zlaja Timotić, Foto: Printscreen/youtube/Mira Skoric

OZBILJNA PROMENA

Devedesetih je žario i pali, a onda samo nestao: Evo kako danas izgleda čuveni Zlaja, mnogi ga ne prepoznaju

Imao je zanimljiv i prepozntljiv imiž koji je obeležila duga kosa i brkovi.

Objavljeno: 16.10.2024. 16:50h

Nema spota u kojem se devedesetih nije pojavio Zlaja Timotić. On je sarađivao sa najpopularnijim pevačicama u to vreme, počev od Dragane Mirković i Mire Škorić pa sve do Zorice Marković i Snežane Babić Sneki.

Imao je zanimljiv i prepozntljiv imiž koji je obeležila duga kosa i brkovi.

Zlaja Timotić je napisao mnoge hitove devedestetih. Radio je godinama sa Aleksandrom radulovićem Futom. Nastupao je sa Mirom Škorić, Draganom Mirković, Sneki Babić, Zoricom Marković...

U jednom momentu se potpuno povukao sa estrade, a na svom Fejsbuku je veoma aktivan gde često objavljuje svoje fotografije.

Zlaja Timotićfoto: Printscreen/facebook

Mnogi komentarišu da bi Zlaju danas jedva prepoznali.

Zlaja Timotić danasfoto: Printscreen/facebook

Mira Škorić jedna je od onih koja mu je godinama bila verna poslovna sradnica. O njenu je nedavno govorila u jednom intervjuu.

- Te 1993. godine snimila sam album sa 12 pesama koje su sve bile hitovi i danas se slušaju, a malo ko je verovao u moj uspeh tada. Zaista sam te godine imala sreću sa pesmama. Zlaja Timotić je bio taj koji se mešao u sve, čak i u tekstove, a Vesna Petković je bila ona koja me je ubedila da mnoge pesme jednostavno moram da otpevam - rekla je nedavno za Grandonline.

Bonus video:

(Espreso/kurir/T.M.)