Foto: Ghosty / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

lepotica

Žena nema problem! Skinula se u 57. godine i sve zabezeknula: Svaki deo tela se ocrtao i nju baš briga za poglede

Mnogi su bili oduševljeni njenim prirodnim izgledom i komentarisali da upravo ovako izgleda srećna i zadovoljna žena

Objavljeno: 16.10.2024. 15:07h > 16:15h

Američka glumica i zvezda jedne od najdugovečnijih televizijskih serija "Uvod u anatomiju" Kejt Volš snimljena je na jednoj australijskoj plaži kako uživa u društvu svog verenika Ejndrua Niksona.

Par je snimljen kako se zabavlja na suncu, a 57-godišnja Kejt Volš nije skidala osmeh s lica dok je ponosno pokazivala obline i prirodno telo u zelenom kupaćem kostimu.

Mnogi su bili oduševljeni njenim prirodnim izgledom i komentarisali da upravo ovako izgleda srećna i zadovoljna žena. Ljudi su pozdravili njenu prirodnost i činjenicu da se uprkos slavi i novcu nije podlegla trendu estetshih operacija.

Zeleni kupaći i prirodno telofoto: Ghosty / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Nikson je uspešan farmer, a o njihovoj vezi je počelo da se šuška početkom 2022. godine. Navodno su se upoznali na plovidbi kruzerom, a trenutno zajedno žive u Australiji.

Nikson radi u "Nixon Farming", porodičnom poljoprivrendom preduzeću iz Australije koje uzgala merino ovde, pčenicu, ovas... i druge sorte. Veridba sa holivudskom zvezdom lansirala ga je u žižu javnosti.

Kejt Volš se skinula u 57. godinifoto: Ghosty / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zbog zanosnog Australijanca američka glumica koja ima 56 godina, spremna je da se ponovo uda. Iza sebe ima brak sa Aleksom Jangom, koji je trajao od 2007. do 2010.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S)