Rade Bogdanović, Foto: RTS/Printscreen

orlovi

Urnisao ga: Bogdanović brutalno po Piksiju, išao je do kraja!

Nije štedeo selektora ni ovog puta

Objavljeno: 16.10.2024. 09:35h

Fudbaleri Srbije doživeli su ubedljiv poraz u Kordobi od Španije rezultatom 3:0 u okviru 4. kola Lige nacija.

Utakmicom protiv šampiona Evrope veoma nezadovoljan bio je nekadašnji fudbaler, a sada jedan od najpoznatijih analitičara, Rade Bogdanović.

Aleksandar Mitrović i Danijel Vivijan u duelufoto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

On je žestoko iskritikovao selektora Dragana Stojkovića Piksija zbog loše igre našeg tima.

- Ako nam šutiraju svaka tri minuta, a da ih mi ne ugrozimo nimalo, to baca senku. Nije trebalo ovako da izgledamo neshvatljivo je. Hajde što izgubiš 3:0, u pitanju je prvak Evrope, ali protiv svakoga moraš da igraš fudbal. Kod nas se stalno nešto menja, tumbaju pozicije, izmišlja topla voda... Ispade da si veći katolik od pape - rekao je Bogdanović gostujući na RTS i dodao:

- Ne može to da izađe na dobro. Kad vam sklone loptu, da ne vidite ništa, to je briga za budućnost. Ova Liga nacija je dobro takmičenje da vidiš gde si. Otišli smo po iskustvo, ali nije trebalo ovako da izgleda.

Za kraj je još jednom opleo po Piksiju.

Dragan Stojković Piksifoto: Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

- Kao da ne težimo da napravimo kompaktnu grupu igrača nosilaca naše igre. Meni su jako čudne izmene i čudan sastav. Ova deca ne mogu da daju svoj maksimum, uvek sam se zezao i govorio kako trener može da upropasti igrača i majka sina jedinca, to potpisujem - zaključio je Bogdanović.

Bonus video:

(Espreso/A.K.)