Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Dragan Kadić

ispričala

Konačno otkrivena istina o braku Prije i Filipa: Sve se desilo u stanu na Voždovcu, ona donela životnu odluku

Jednom prilikom Prija je ispričala kako je krenula ljubav između nje i Filipa.

Objavljeno: 16.10.2024. 07:15h > 07:24h

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uživaju u skladnom braku šest godina, a važe za jedne od najzaljubljenijih parova na estradi.

Filip nije postao samo njena velika ljubav, već su počeli da sarađuju i poslovno, a on je postao njen tekstopisac, kompozitor i producent.

Kao kruna njihove ljubavi rodio se sin Aleksandar.

Jednom prilikom Prija je ispričala kako je krenula ljubav između nje i Filipa.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brenei Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – ispričala je tada Aleksandra.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: © ATA Images
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Ata images

Ona je tada otkrila kako je imala neki predosećaj i da je od samog početka znala da je Filip pravi i da će to biti ljubav za ceo život. Prvi poljubac se dogodio nakon što ju je on posetio u stanu na Voždovcu.

- Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla "ništa", jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni - dodaje ona.

Ipak, pevačica otkriva da mu je nakon izvesnog vremena otkrila šta voli da pije.

- On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu - dodala je ona.

(Espreso/telegraf/prenela PV)