Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

dama koja ubija

Nekada gajila dlake ispod pazduha, a sada golišava šeta ulicama: Ćerka poznate dame napunila 28 godina

Ona je zagovornica prirodnog izgleda, međutim, često smo je na nekim fotografijama mogli videti u malo "aljkavim" izdanjima.

Objavljeno: 15.10.2024. 14:20h > 14:22h

Lurdes Leon puni 28 godina, a njena slavna majka Madona joj je čestitala rođendan tako što je objavila niz zajedničkih fotografija na Instagramu.

"Lurdes Marija Leon!!! Srećan rođendan mom prvenčetu! Moja jedina mala zvezda! Ali u tebi nema ničeg malog. Velika energija. Veliko srce. Veliko svetlo. Bila si i uvek ćeš biti moja prva prava ljubav. Blistaj, Lolita, sijaj", napisala je pevačica u opisu.

Lurdes i Madona su oduvek bile veoma bliske, pa je to ona pokazala i sada svim posvećenim objavama iz detinjstva ćerke koja je poznata javnosti i po nekim drugim stvarima.

Naime, Lurdes je zagovornica prirodnog izgleda, međutim, često smo je na nekim fotografijama mogli videti u malo "aljkavim" izdanjima.

FOTO: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Lurdes se pojavljivala sa dlakama ispod pazuha, neizdepiliranim nogama i rukama, a mnogi smatraju da to nema veze sa estetikom već sa ličnom higijenom.

Pušta svoje dlakefoto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lurdes se ne stidi svog tela, ni golotinje, te je često možemo videti veoma provokativno obučenu, čak i golu na događajima.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bonus video:

(Espreso / Superžena/Prenela:M.S.)