Mladenci u Srbiji, Foto: Printscreen/Instagram/nba.hoopster

šta kažete na izbor ove pesme?

"Što je previše, previše je" Šta kažete na ovaj potez mladenaca pred svatovima?! Šok snimak kruži mrežama!

Nekako mi ne ide uz venčanje" piše u jednom komentaru

Objavljeno: 15.10.2024. 11:00h > 11:42h

Postoji prvi ples, a postoji i pesma uz koju se mladenci prvi put pojavljuju pred gostima na svadbi. Obično to bude neka romantična melodija, ali ne i kod jednog para iz Srbije koji je šokirao sve kada su se odlučili da u svečanu salu gde su ih čekali rodbina i prijatelji uđu uz pesmu koja se samo sluša na košarkaškim terenima.

Naime, nakon snimka u kojoj mladenci ulaze u dvoranu uz zvaničnu pesmu Lige prvaka, pojavio se još jedan sličan video s balkanskog venčanja u kojem su se mladenci priključili popularnom trendu, a za svoj ulazak odabrali su himnu košarkaške Evrolige. Tako da čim su ušli u salu čulo se dobro poznato "I feel devotion".

"Postoje mladenci, a postoje mladenci koji u dvoranu ulaze uz himnu Evrolige", piše u opisu videu sa svadbe u kojem mladenci ulaze uz poznatu melodiju i aplauz gostiju, a na kraju ih je čekao i matičar.

"Respect", "Bravo! Sretno mladencima!" i "Koji gas na svadbi", neki su od komentara.

Nisu doduše baš svi bili oduševljeni. "Koliko god obožavao tu stvar kad god bila na reklami i ovako... ne. Nekako mi ne ide uz venčanje" piše u jednom komentaru a drugi dodaju: "Što je previše, previše je", "Preterali su",

Bonus video:

(Espreso/Blic/Prenela: N.J)