Foto: @BlackBelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

AU, ČOVEČE!

"Kada gurne jezik u uvo drugoj ženi, njoj je to normalno" Šok tvrdnje da zanosna crnka organizuje orgije svom mužu

Sada se razvode, a isplivale su šok tvrdnje

Objavljeno: 15.10.2024. 09:39h

Bivša asistentkinja Kanjea Vesta iznela je nove optužbe protiv kontroverznog repera i dizajnera Kanjea Vesta. U sve je umešana i njegova supruga Bjanka Ćensori i stvari, koliko god se to činilo nemogućim do sada, postale još bizarnije.

Loren je tužila Kanjea Vesta za seksualno uznemiravanje i uhođenje dok je radila za njega tokom 2021. i 2022. A u petak je proširila spisak optužbi.

Među uznemirujućim optužbama je i to da je Kanje Vest svoju kancelariju pretvorio u seksualno igralište da bi se osećao moćno, dok je Bjanka bila njegov koordinator za orgije i dobrovoljno je učestvovala u njegovim uvrnutim seksualnim fantazijama, piše Daily mail. Posebno za kanjea opremala se spavaća soba unutar njegove kompanije.

Vest je ranije negirao njene optužbe kao neosnovane i netačne, a nije se oglašavao nakon novih optužbi. Isticao je da ga ona ucenjuje.

Kanje i Bjankafoto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U tužbi se takođe navodi da je Vest često organizovao seksualne zabave u luksuznim hotelima i da je pokušavao da Loren bude među zvanicama.

Tvrdi se i da je Loren srela kontroverzni par na koncertu u Kaliforniji, ubrzo nakon što je prestala da radi za njega, u decembru 2022. Kanje i Bjanka su se tada i venčali, a on se nekoliko meseci ranije razveo od Kim Kardašijan, sa kojom je bio u braku od 2014. Bivši par ima četvoro dece.

Tokom kratkog susreta Vest ju je zgrabio za grlo i stavio joj jezik u uvo: "Oduvek sam znao što bih ti radio da te ikad više vidim". Loren je iznela ove detalje i dodala da je Bjanka bila u njihovoj blizini da je sve mirno posmatrala, naviknuta na takvo njegovo ponašanje.

Prema tužbi, Bjanka je dobrovoljno učestvovala u tom "uvrnutom i bizarnom seksualnom ponašanju, fantaziji i predigri". Loren napominje da je Vest organizovao više seksualnih zabava i da je Ćensori bila učesnik toga. Naziva je koordinatorom njegovih orgija.

Bjanka Ćensori organizovala orgijefoto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Bjanka Ćensori bila njegova robinja"

Loren je otkrila da Vest ima fetiš da spava sa majkama svojih partnerki, pa je tražio od Bjanke da pita svoju mamu da spava sa njim. Otkrila je i da joj je poslao poruku u kojoj je na veoma direktan način napisao da će "imati seks sa nekim pa će joj reći sa kime je to uradio kada naredni put budu intimni".

Prema njenim rečima, Ćensori je bila podvrgnuta drugom seksualnom ropstvu pre udaje za Vesta dok je radila za Yeezy brend u Los Anđelesu. Tvrdi da je Kanje koristio svoje veze u čuvenim modnim kampanjama kako bi dobio radne vize za žene koje su postajale žrtve njegove seksualne trgovine u SAD. Bjanka je u početku bila tipičan primet toga.

FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: @BlackBelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: @BlackBelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: SPLASH NEWS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: @j.ace.m/LIFESTYLOGY/TMX/Mega / The Mega Agency / Profimedia

U tužbi se ističe da je Vest spavao sa svojim radnicama i rotirajućim spiskom gostiju, u svojoj kompaniji. Loren poručuje da joj je Kanje slao poruke o Bjanki, pre njihovog venčanja. U jednoj takvoj poruci je napisao: "Osećam kao da je došla u LA da ima seks sa što više ljudi i rastrui brakove...". Kasnije je tvrdio da postoji nešto više u vezi sa njom, da je prepametna, a da se pretvara dsa je arhitekta.

Objavljeno je prošlog meseca da se Vest i Bjanka razvode, a onda su viđeni zajedno u Japanu gde reper živi određeno vreme.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)