Melanija, Baron i Donald Tramp, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

MANEKENKA

Ova lepotica je devojka Trampovog mezimca! Isplivali detalji o privatnom životu mladog Amerikanca, kad je vidite...

Baron Tramp je sada naročito u žiži jer je u toku predsednička kampanja njegovog oca Donalda Trampa za izbore narednog meseca u Americi.

Objavljeno: 15.10.2024. 09:17h

Do sada nepoznate detalje o Baronu Trampu otkrila je njegova devojka Medi, koja je priču o njima oktirla na Tiktoku. Pričala je i o Melaniji i Donaldu Trampu, a nije krila ni razlog zašto je došlo do prekida veze koja je počela u veoma, veoma ranom dobu.

Baron Tramp je sada naročito u žiži jer je u toku predsednička kampanja njegovog oca Donalda Trampa za izbore narednog meseca u Americi.

"Za one koji pitaju, išla sam u školu sa Baronom Trampom. I on je bio moj prvi dečko. Kada je Tramp izabran, doveo je ceo razred u Belu kuću. Izvinite, devojke, on je moj", rekla je Medi.

Podsetimo, Donald Tramp bio je na čelu Amerike od 2017. do 2021. godine. Njegov sin Baron koji je nedavno napunio 18 godina, pohađao je sa Medi Columbia Grammar and Preparatory školu u Njujorku.

Medi je objavila detalje iz osnovne škole, kao i slike sa posete Beloj kući. Baron Tramp koji će na ovom fakultetu nastaviti obrazovanje, imao je tada 11 godina. Oko 80 njegovih školskih drugara posetilo je rezidenciju američkog predsednika, u pratnji učitelja i agenata Tajne službe.Tu je i fotografija na kojoj je prikazan razred uz bivšeg predsednika i njegovu suprugu Melaniju Tramp.

Medi dodaje da su se razišli zbog daljine. Nakon što je pohađao Columbia Grammar školu Baron se preselio na Floridu zbog srednje škole, prvo je išao u školu St. Andrews u Virdžiniji a zatim na Akademiju Oxbridge. Za poznatog naslednika rekla je da je najbolji i najlepši. Reči hvale imala je i za njegove roditelje.

Ko je sadašnja devojka Barona Trampa

Pisalo se da je Baron Tramp ranije imao vezu sa Sarom Klejn kao i da je sada u vezi sa manekenkom Klarom Džouns, koja je starija od njega dve godine. Poslednjih šest meseci viđali su se zajedno na javnim događajima. Ovako izgleda devojka Barona Trampa.

Sudeći po detalju da se Klara bavi manekenstvom, čini se da se porodična istorija ponavlja jer je i majka ovog tinejdžerka bila manekenka u vrerme kada je srela njegovog oca.

Bonus video:

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)