Milica Todorović, Foto: Printscreen/ Instagram/ milicatodorovicofficial

DETALJI

Srpska pevačica progovorila o najtežim trenucima iz detinjstva: Molila po buticima za odeću, bilo je teško...

Pevačica Milica Todorović (35) skoro dvadeset godina je na estradi, a svoje početke nikada nije zaboravila i često se priseti svega kroz šta je prošla, kao i teške finansijske situacije.

Objavljeno: 14.10.2024. 16:16h > 16:29h

Pevačica Milica Todorović (35) skoro dvadeset godina je na estradi, a svoje početke nikada nije zaboravila i često se priseti svega kroz šta je prošla, kao i teške finansijske situacije.

Kako je Milica svojevremeno u izjavi za "Blic" otkrila, na početku joj je finansijski bilo najteže.

- Dvadeset pet godina “Grand produkcije“, a tu sam već devetnaest godina, nisam matora, nego sam mlada došla. Bilo je jako teško, od Kruševca do Beograda svaki dan autobuska karta, pa se nekad i nema. Dođem u Beograd, pa me Saša Popović pita: Mico, kako si putovala, jel imaš para za smeštaj i za autobusku kartu? Uvek su me gledali ovde kao svoje dete, ne samo mene, nego sve nas iz ove produkcije - kaže Milica i dodaje:

FOTO: Printscreen/Instagram/milicatodorovicofficial
FOTO: Instagram/milicatodorovicofficial
FOTO: Printscreen/ Instagram/ milicatodorovicofficial
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

- Sve mi je bilo finansijski teško jer je tada bilo drugačije, a sad se utrkuju da budu nekom finansijski sponzori, i dizajneri i butici. U moje vreme, 2004. godine, mama i ja idemo po Kruševcu od butika i butika i pričamo: “dobar dan, ja se sada takmičim, da li bi ste izašli u susret i iznajmili nam garderobu“, svi su govorili ne i tako smo išli od butika do butika. Samo mi je dvoje ljudi izašlo u susret i dan danas se čujem sa njima, a to su frizer Dejan i Peđa i Andrijana koji su tada držali butik i sa njima sam ostala prijatelj jer su u tom trenutku, kada je meni bilo najteže, oni su ispali ljudi.

Nema nijednu estetsku korekciju na sebi

Milica Todorović (33) jedna je od retkih žena sa javne scene koja nije podlegla trendovima estetske hirurgije.

- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to - rekla je Milica i dodala:

- Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi. Kažu mi: „Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi.“ Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: "Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto." Smejem se tome - rekla je.

Bonus video:

(Espreso/blic/T.M.)