Manijak uznemirava ženu u liftu, Foto: Printscreen/X

strašno

Ženu seksualno napastvovao manijak u liftu, prišao joj sa leđa i počeo da je dira: O njenoj reakciji svi bruje, šok

Žena nije pokazala strah, nije ustuknula i nije se uspaničila, već je vrlo samouvereno sebe štitila od pokušaja seksualnog napastvovanja.

Objavljeno: 14.10.2024. 11:09h

Na mreži X osvanuo je uznemirujući snimak na kojem jednu ženu u liftu vreba nepoznati muškarac.

Prilazi joj s leđa, diše joj za vratom, a potom je dodiruje. Ona gleda u telefon, udaljava se i pokušava da izbegne dalji kontakt dok ne stigne do odredišta - nadajući se da će prisutni manijak da odustane od svoje namere i ostaviti je na miru.

Ipak, to se nije desilo i ova žena bila je prinuđena da se brani. Prvo mu je udarila šamar, a potom ga nogom šutnula u međunožje, što je ovog napasnika oborilo na pod.

Žena se odbranila od manijakafoto: Printscreen/X

Žena nije pokazala strah, nije ustuknula i nije se uspaničila, već je vrlo samouvereno sebe štitila od pokušaja seksualnog napastvovanja.

Ono što je dodatno u čitavoj priči ulivalo jezu jeste činjenica da je bila noć, pola 10 uveče, a nije poznato da li se incident desio u poslovnom objektu ili u zgradi u kojoj ova žena živi.

Sve su snimile sigurnosne kamere i taj snimak je na kraju završio na društvenim mrežama kao svojevrsno upozorenje o opasnostima koje vrebaju.

"Ovako treba da se ponašaju muškarci kad su sami sa ženom u liftu"

U komentarima su svi bili jednoglasni da žene moraju da savladaju osnovne veštine samoodbrane, a pojedini su objasnili i kako muškarci, u situaciji da se nađu sami sa devojkom u liftu, treba da se ponašaju kako je ne bi uplašili.

"Kad god sam u liftu i žena je sama sa mnom, vodim računa da stojim u jednom uglu sa rukama u džepovima i gledam u plafon. Takođe, kada čekam lift i vidim da je žena sama unutra, nikad ne ulazim, već čekam sledeći", ispričao je jedan tviteraš i dobio pohvale da se "tako ponaša pravi muškarac".

(Espreso/blic žena/prenela PV)