Suzana Jovanović i Saša Popović, Foto: Damir Dervišagić

obratite pažnju

Ovako izgleda doručak kod Suzane i Saše Popovića: Imaju pravilo do 10 sati, a od ove namirnice beže kao od đavola

Supruga Saše Popovića jednom nedeljno odlazi na pijacu i nabavlja zalihe mesa i povrća za celu nedelju.

Objavljeno: 14.10.2024. 08:59h > 09:09h

Suzana Jovanović poznata je kao jedna od najobljih domaćica na našoj estradi, a jednom prilikom otkrila je kako se snabdeva namirnicama, šta priprema za zimnicu i šta najviše vole da jedu ona i njeni ukućani.

Supruga Saše Popovića jednom nedeljno odlazi na pijacu i nabavlja zalihe mesa i povrća za celu nedelju.

Ona je jedna od redovnih mušterija pa uvek ide kod istih prodavača.

-Kada je reč o zimnici uvek pripremam ajvar, kisele krastavčiće, turšiju i kiseli kupus. Eto to je to, ima uvek dovoljno da se jede - rekla je pevačica tom prilikom, a paprika je za nju glavni začin u jelima.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Nenad Kostić
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Emilija Jovanović

-Volim papriku da koristim maksimalno kada je sveža, ubacim je sa piletinom u tiganj ili teletinom da se isprži, skroz jednostavno jelo i zdravo, sa malo ulja i malo soli - rekla je, a hleb je namirnica koja se u njenoj kući jede u ograničenim količinama.

-Hleb jedemo samo za doručak, svi. To sam ja po savetu svoje nutricionistkinje uvela kao pravilo i zaista je vredno. Zapravo za doručak jedemo sve, jer je doručak najvažniji obrok u toku dana. Na sto iznesem sve, pršut, kajmak, puter, hleb, pržena jaja, sve što ima i najedemo se. Vi ste bukvalno ceo dan puni snage za sve obaveze u toku dana, a naravno doručak se obavlja do 10 sati - rekla je Suzana tom prilikom i otkrila recept za srećan brak.

-Moj muž umesto da juri po splavovima on zna da ga kući čeka dobar ručak i večera i dođe kući. Kada vi kao žena spremite tu pravu kućnu atmosferu, spremite ručak, večeru pa ga dočekate, pa recite mi koji muškara to ne voli - otkila je Suzana tom prilikom.

(Espreso/srbija danas/Prenela PV)