Gužve u saobaraćaju, Foto: Printscreen/NAXI kamere

jutarnji špic u beogradu

Kolone vozila idu u nedogled! Opšti kolaps u Beogradu, na ovim lokacijama se stvorio čep, niko ne mrda!

Beograd se danas suočava sa ogromnim gužvama na najvažnijim saobraćajnicama

Objavljeno: 14.10.2024. 08:25h

Najveći problemi u saobraćaju zabeleženi su na auto-putu pri ulazu u grad, gde su se formirale duge kolone koje se gotovo ne miču. Gužva se prostire od Laste pa sve do Mostara, a vozači javljaju o zastoju koji značajno otežava protok vozila.

Na Gazeli, jednom od glavnih mostova u Beogradu, situacija je slična – kolone su dugačke, a saobraćaj se kreće veoma sporo. Pored toga, Pančevački most je takođe pod velikim pritiskom saobraćaja, i prolaz je izuzetno otežan. Vozači moraju da budu strpljivi, jer se na ovom pravcu jedva prolazi.

Gazelafoto: Printscreen/NAXI kamere

Unutrašnje saobraćajnice takođe nisu pošteđene. U Takovskoj ulici intenzitet saobraćaja je znatno pojačan, što dodatno doprinosi otežanom kretanju kroz centar grada. Na Autokomandi, jednoj od važnijih raskrsnica, situacija je slična – protok vozila je sporiji, što stvara dodatni pritisak na vozače.

Iako se veći deo grada suočava sa zagušenjem, Trg Nikole Pašića beleži pojačan intenzitet, ali bez potpunog zastoja. S druge strane, Slavija, koja je inače poznata po čestim gužvama, danas je prohodna i saobraćaj se ovde odvija relativno normalno.

FOTO: Printscreen/NAXI kamere
FOTO: Printscreen/NAXI kamere
FOTO: Printscreen/NAXI kamere
FOTO: Printscreen/NAXI kamere

Vozačima se savetuje da koriste alternativne pravce ili javni prevoz kako bi izbegli duže zastoje, dok se saobraćajna situacija ne normalizuje.

Bonus video:

(Espreso / SrbijaDanas / Prenela: J.N.)