Karlik Džons i Fakundo Kampaco u duelu na meču u Madridu, Foto: FOTO: KK Partizan

španija

Šok za Real posle pobede nad Partizanom!

Nije im dobro krenulo

Objavljeno: 13.10.2024. 17:52h > 17:54h

Košarkaši Real Madrida su doživeli novi šok u domaćem prvenstvu odmah nakon pobede protiv Partizana na svom terenu, pošto su poraženi od Bilbaa sa 83:79 u meču trećeg kola Lige Endesa.

Real Madrid nema baš najbolji start sezone, poraženi su u finalu Superkupa, onda su poraženi i u prvenstvu, kao i u Evroligi, da bi upisali tek pobedu protiv Partizana, ali i u domaćem prvenstvu na jedvite jade protiv Saragose.

Sada je novi šok usledio protiv Bilbaa, koji je od početka meča imao sve u svojim rukama. Prednost su čuvali od prve deonice, iako su na početku četvrte bili tek na najmanjem mogućem plusu od jednog poena.

Ipak, pri samom kraju meča je ponovo Real prišao na poen zaostatka, bilo je 78:77, ali je Bilnao bio dosta dobar u penal završnici i na kraju je slavio.

Najbolji u pobedničkoj ekipi je bio Kulamae sa 18 poena, De Rajder i Džons su dodali po 11, dok je Zoran Dragić imao 10 poena. Kod Reala je najbolji bio Gabrijel Dek sa 23 poena, 18 je dodao Mario Hezonja, a Fakundo Kampaco je imao 16 poena i osam asistencija.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/S.L./Preneo: A.K.)