Foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

pogledajte

Dnevni horoskop za 14. oktobar: Jednom znaku će porodično okruženje biti napeto, a Bik može imati troškove

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2024. - posao, ljubav i zdravlje.

Objavljeno: 14.10.2024. 05:40h

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2024.

OVAN

Izuzetno pozitivan dan na profesionalnom i ekonomskom planu, ali neočekivani troškovi mogu pokvariti vaše planove. U harmoniji ste sa porodicom i prijateljima, ali izbegavajte davanje saveta, jer ne bi bili dobro prihvaćeni.

BIK

Dominiraće tromost u poslu i raspoloženju, ali nakon završetka radnog dana, postepeno ćete se osećati bolje. Pazite šta govorite, jer bi komentari mogli izazvati probleme sa prijateljima i porodicom.

foto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

BLIZANCI

Danas će sve teći glatko na poslu, a moguće je i proširenje vaših profesionalnih horizonata. Postoji rizik od konflikata u porodici i među prijateljima ako nastavite sa tvrdoglavim stavom.

RAK

Ako budete fleksibilni, postignućete odlične rezultate kako u poslu tako i u finansijama. Vetar u leđa će doneti pozitivne promene u vašem ljubavnom životu, ali može doći do kratkotrajnog zatezanja u prijateljstvu.

LAV

Danas je dan iskušenja na poslu, pa ćete morati pokazati mirnoću kako biste sačuvali dobru atmosferu. Vaša loša volja mogla bi povrediti osobu koju najviše volite. Malo zabave uveče pomoći će vam da se smirite.

DEVICA

Izazovan dan na profesionalnom i ekonomskom planu, ali s pozitivnim ishodom. Vaši emotivni odnosi su u dobrom trenutku i doneće vam puno zadovoljstva. Pazite na unos alkohola.

foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

VAGA

Pokušajte da se malo odmorite na poslu i ne pomišljajte da uradite sve odjednom, jer će samo tako moći da održite kvalitet, a i atmosferu i dobre odnose s drugima. Izbegavajte igre na sreću, jer vam neće ići u prilog.

ŠKORPIJA

Na profesionalnom planu, vaši napori neće biti dovoljno nagrađeni, ali nemojte se obeshrabriti, jer se na kratkoročnom planu nazire odličan period. Prijateljski i porodični odnosi biće sasvim uobičajeni. Pokušajte da se više odmarate nego inače.

STRELAC

Posla će biti mnogo više, ali bez trenutne novčane nadoknade. Neko će vam otkriti nove i obećavajuće poslovne mogućnosti. Moguće su porodične trzavice izazvane vašom nervozom.

JARAC

Stabilna situacija na poslovnom i ekonomskom planu, sa mogućom poslovnom ponudom koju treba pažljivo razmotriti. Porodično okruženje će biti pomalo napeto, pa će biti potrebno mnogo takta da biste vratili mir.

foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

VODOLIJA

Mogući sukobi s kolegama na poslu, koji će zahtevati da upotrebite svu svoju strpljivost i dobru volju kako biste normalizovali situaciju. Iako će odnosi s prijateljima varirati, porodična atmosfera biće vrlo prijatna.

RIBE

Pružiće vam se mogućnosti za investicije koje, ako ih dobro analizirate, mogu doneti značajnu zaradu na kratkoročnom planu. Potvrdiće se vrlo lepa porodična vest, a možda obnovite i staro prijateljstvo.

Bonus video:

(Espreso/Lepa i srećna/Jasmina Glišić/prenela:B.S.)