Foto: Promo

POGLEDAJTE

ĐURA PALICA – “ZA OVO MESTO ME VEŽU I RADOSNE I BOLNE USPOMENE”

Neke muzičke i glumačke velikane i dalje pamtimo, a neke zaboravimo

Objavljeno: 13.10.2024. 12:37h

Svađa Snežane Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem na Beogradskom aerodromu, odjeknula je zahvaljujući medijskim ekipama koje su do detalja ispratile ovaj skandal na licu mesta. Nas je to navelo da istražimo, ko to vodi ljubav bolje nego svađu, a kome je svađa jedina opcija, kada su u pitanju estradni parovi.

Neke muzičke i glumačke velikane i dalje pamtimo, a neke zaboravimo, prerano i prebrzo. Iako je prošlo tek pola godine otkako nas je napustila Slađana Milošević, čini se da je otišla u zaborav i kod njenih najbližih. Komšije ističu da u njen stan posle smrti niko nije ulazio, a poštansko sanduče je prepuno. Čini se, polako ali sigurno odlazi u zaborav, a takvih primera je nažalost previše.

Takođe u ovoj emisiji imamo ekskluzivan intervju sa glumcem Brankom Babovićem, poznatijem kao Đuro Palica, kog smo odveli na staru autobusku stanicu, mesto mnogih uspomena i emocija. Harizmatični glumac prisetio se i radosnih i bolnih detalja koje ga vezuju baš za ovo mesto.

FOTO: Promo
FOTO: Promo
FOTO: Promo

Za vas i subotom i nedeljom pripremamo najinteresantnije i najintrigantnije priče iz sveta javnih ličnosti. Dve premijerne emisije, obe u terminu od 15h. Naši voditelji nastavljaju da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora. Danas su u studiju Goran Jovanović, Ivan Kleut, Milica Stanimirović i Ivan Gajić.

Gledajte Stars specijal danas od 15 časova na Kurir televiziji! Otkirivamo za vas sve tajne estrade!