Stan, Foto: Nenad Kostić, Aleksa Petrović

kirija

Izdaje stan od 120 kvadrata na Banjici za 350 evra nedeljno: Ima 4 osobe, ali jedan uslov je da se prekrstiš!

Još zanimljiviji je detalj da se stan može iznajmiti na nedeljnom nivou, a tada samo treba da izdvojite ,,suvi luksuz" ili ti 350 evra

Objavljeno: 12.10.2024. 11:36h

E ovo još nismo čuli! Četvorosoban stan na dva nivoa na Banjici izdaje se za 950 evra, ali je kako se navodi u oglasu namenjen za jednu do dve osobe. Naglašavamo da je reč o nekretnini od 120 kvadrata, pa tako eventualno od jedne spavaće sobe možete da napravite radnu sobu, teretanu ili gejming room pošto kao što vlasnik navodi - nije namenjen za porodičan život.

Još zanimljiviji je detalj da se stan može iznajmiti na nedeljnom nivou, a tada samo treba da izdvojite ,,suvi luksuz" ili ti 350 evra.

Stan je moderno namešten, pa je možda to jedan od razloga zašto je praktičnije da u njemu boravi jedna do dve osobe, i verovatno se izgubi u tolikim kvadratima, a sastoji se od: dnevnog boravka, dve spavaće sobe, dva kupatila, balkonom na dve strane i terasom koja gleda na dvorište zgrade.

Stanfoto: Profimedia

Takođe, vlasnik navodi i da uz kiriju dolazi i parking mesto, ali nije naglašeno da li je reč o gradskom parkingu ili onom u sopstvenoj garaži.

Dodaje se da je blizu voždovačkih fakulteta, u mirnom delu Banjice, a da su troškovi Infostana minimalni.

Oglas možete pogledati ovde. Pišite nam u komentarima kako vam se čini.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf Biznis/Preneo D.M.)