Danka Ilić, Foto: Facebook

strašno

Otac Danke Ilić se oglasio nakon hapšenja muškaraca: Otkrio detalje drame!

"U lajv prenosu na TikToku govorili su svakakve gluposti, a taj snimak je očigledno stigao i do policije", rekao je Miloš nakon hapšenja dvojice muškaraca.

Objavljeno: 11.10.2024. 15:05h

Nakon vesti da su na teritoriji Bora uhapšena dvojica muškaraca zbog sumnje da su upućivali pretnje porodici dvogodišnje Danke Ilić, oglasio se Miloš, otac devojčice, i rekao da je upoznat sa tim. Međutim, kako kaže, dvojicu sugrađana policiji nije prijavio niko iz porodice Ilić.

- Čuo sam da su nam pretili putem društvenih mreža, odnosno u lajv uključenjima na TikToku govorili su svakakve gluposti, pretili meni i mojoj porodici, spominjući i našu Danku - rekao je Miloš i otkrio da ne stoji on iza prijave policiji.

- Što se mene tiče, njih dvojica su sami sebe prijavili policiji. Taj snimak je došao do nadležnih, ja nisam ni morao da reagujem, a i nemam potrebe za tim, ne želim da se bavim time uopšte, jer je reč o pravim glupostima - zaključio je Miloš.

Danka Ilićfoto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Podsećanja radi, Boranin D.S. uhapšen je 9. oktobra zbog pokušaja izazivanja panike i nereda putem društvenih mreža, a pored njega uhapšena je još jedna osoba koja je preko iste medijske platforme upućivala direktne pretnje roditeljima male Danke Ilić.

Podsetimo, Danka Ilić ubijena je, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom Polju, gde je došla sa svojom majkom u njenu staru kuću. Zbog sumnje da su devojčicu ubili, na optužnici Višeg javog tužilaštva u Zaječaru našli su se Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), radnici JKP "Vodovod". Kako tužilaštvo smatra, njih dvojica su kobnog dana službenim kolima udarili Danku, koja je sama izašla iz dvorišta na ulicu, a onda ju je optuženi Dragijević uneo u vozilo i zadavio.

- U ovom slučaju ostala je jedna misterija. Naime, telo devojčice do današnjeg dana nije pronađeno. Tužilaštvo smatra da je telo, neutvrđenog dana, na nepoznatu lokaciju premestio Radoslav Dragijević, otac Dejana Dragijevića, koji se i sam nalazi na optužnici - podseća izvor.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)