Mario Hezonja (desno) na utakmici Real Madrida i Partizana, Foto: Alberto Gardin / Zuma Press / Profimedia

"Nemam ja strah za..."

"Istina je da me je hteo Partizan!" Hezonja o dolasku među crno-bele razgovarao sa dva čoveka (Foto)

Morao sam i ja da se malo sklonim sa strane da vidim ko me sve zove, da jednostavno procenim šta i kako, rekao je hrvatski košarkaš između ostalog

Objavljeno: 11.10.2024. 08:36h

Mario Hezonja pred početak sezone je produžio ugovor sa Real Madridom, a odgovorio je na pitanje oko interesovanja i poziva Partizana.

- Istina je - potvrdio je Hezonja priču oko crno-belih.

Mario Hezonja (desno) na utakmici Real Madrida i Partizanafoto: Dennis Agyeman/AFP7 / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hrvat je tada bio slobodan igrač spreman da sasluša sve ponude koje su stigle na njegovu adresu, a jedna od njih bila je i ona od "parnog valjka."

- Dosta je tu bilo ekipa koje su pokazale interesovanje i koje su zvale. Moram svima da se zahvalim jer pokazuju da me žele. Respektuju kakav sam igrač i kakav igrač želim da postanem. Morao sam i ja da se malo sklonim sa strane da vidim ko me sve zove, da jednostavno procenim šta i kako. Moraš biti otvorene glave i zdravog razuma za sve. Razmislio sam bio dobro... Istina je da me je hteo Partizan. Razgovarao sam sa Željkom, isto tako sa gospodinom Zoranom. Hvala im na tome, izvanredni su - istakao je Hezonja.

Mario Hezonja (desno) na utakmici Real Madrida i Partizanafoto: Dennis Agyeman / AFP / Profimedia

Prokomentarisao je i novu ekipu Partizana, potpuno rekonstruisanu sa čak 14 novih imena u odnosu na prethodnu sezonu.

- Jako je to teško, posebno u Evroligi. Kada sam bio mlađi u nekim ekipama to je kao recept za katastrofu, ali ne bojim se je za Paritzan. Imaju odličnog trenra i staf, koštaće ih neko vreme, ali imaju fantastične navijače koji ih povuku u Beogradu... Nemam ja strah za Partizan, sjajni su bili danas protiv nas - zaključio je Hezonja.

Bonus video:

(Espreso/Espreso sport)