Ceca Ražnatović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge zanima

Ceca za ovu odevnu kombinaciju dala brdo love: Providna bluza bode oči, a kad vidite cenu pašćete u nesvest

Pevačica je mnoge oduševila stajlingom

Objavljeno: 10.10.2024. 19:03h

Pevačica Ceca Ražnatović još jednom je zasenila sve na snimanju nove emisije popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Naime, juče, 9. oktobra, Ceca se pojavila u elegantnim crnim pantalonama i provokativnoj mrežastoj bluzi ispod koje je nosila samo brusthalter.

Ovaj odabir izazvao je veliku pažnju prisutnih, koji nisu mogli da skrenu pogled sa pevačice, a komentari o njenom izgledu su se samo nizali.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na jednoj Instagram stranici posvećenoj njenim modnim kombinacijama, otkriveno je koliko koštaju komadi koje je izabrala za ovu priliku.

Providna bluza nosi cenu od 420 evra, dok su njene elegantne štikle vredne 550 evra. Stajling je upotpunila naočarima za sunce koje koštaju 330 evra, a najskuplji komad bila je luksuzna torba od 920 evra (107.700 dinara). Ukupna vrednost njenog izgleda dostigla je neverovatnih 2.220 evra.

Podsetimo, Ceca Ražnatović, nedavno je otkrila kako je liniju dovela do perfekcije.

- Jesam dovela svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, ozempika, čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati. Jer taj lek u stvari koriste dijabetičari. Nije ni bitno. Ja sam jednostavno odlučila da posle sedam ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla i ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kad to goji. Ja kažem, mene ne goji, mene pivo voli, ali zaista to je.

Bonus video:

(Espreso/24sedam/Olga Tomić/prenela:B.S.)