Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ljubav

Da li znate ko je supruga Aleksandara Milića? Zaljubio se na prvi pogled u boginju lepote, muškarci će odlepiti

Zaprosio ju je nakon samo šest meseci veze.

Objavljeno: 10.10.2024. 17:15h

Aleksandar Milić Mili već 19 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Ninom.

Slavni muzičar i kompozitor veoma je uspešan u svom poslu, a o privatnom životu govori retko i o njemu se, shodno tome, malo zna.

Ipak, sa suprugom se neretko pojavljuje na bitnim gradskim dešavanjima, što je upravo učinio i preksinoć, kada je na jedan prestonički događaj došao upravo ruku pod ruku sa lepom Ninom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandar i Nina Milić nasmejano su pozirali fotoreporterima, a njihovi modni izbori svima su odmah zapali za oko.

Dok se Mili opredelio za upadljivu kombinaciju sačinjenu od jarkoplavih patika i majice, zelenog prsluka i bež pantalona, njegova supruga je odabrala nešto svedeniju varijantu.

Nina se pojavila u trendi svetlobraon pantalonama koje je uparila sa običnom crnom majicom i istobojnim čizmicama, a ceo look začinila je elegantnim oversajz sakoom.

Kako su se upoznali?

Nina i Mili upoznali su se pre nešto više od dvadeset godina, a njihova ljubav danas podjednako je lepa i jaka baš kao prvoga dana.

Jednom prilikom poznati muzičar ispričao je kako je izgledao njihov prvi susret i naglasio da je to, sa njegove strane, bila ljubav na prvi pogled.

U ljubavnu vezu nisu uplovili odmah, već su prvih godinu dana poznanstva proveli u druženju i boljem upoznavanju.

Ja sam se družio sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijateljici radio neku pesmu. Nina je za to vreme bila u Italiji, gde je studirala, i kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao "Gledaj, kako god, ali sledeći put kad ona dođe obavezno mi javi". Ja sam joj rekao "Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja". Sve se naglo desilo, ali izgleda da je trebalo tako.

foto: Marina Lopičić

Zaprosio ju je nakon samo 6 meseci

Njih dvoje bili su u vezi tek pola godine, kada je Mili odlučio da je vreme da svoju ljubav i ozvaniče i to na najlepši mogući način.

Kako je ispričao u jednom intervjuu, on je ovaj dan pažljivo osmislio do najsitnijeg detalja, te je ono što se Nini učinilo kao potpuna katastrofa završilo romantičnim gestom o kakvom nije mogla ni da sanja.

Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji. Uveče smo imali večeru u čuvenom restoranu. Ja sam obukao sve što sam kupio, odelo, kravatu, a ona je poludela jer nije znala šta da obuče. U stvari, ja sam mesec dana pre toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj porubljivao haljinu po njenoj meri, a da nije znala – započeo je on priču.

Kako je dalje objasnio, proslavljeni kompozitor potrudio se da Nini ovo veče zauvek ostane urezano u pamćenje.

Preko prijatelja sam dobio najbolji sto, imali smo neverovatnu večeru. Kada je došao taj momenat ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na kolena i zaprosio. Sećam se da je briznula u plač, a ceo restaran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor – ispričao je Mili.

Imaju dvoje dece

Lepa Nina i Aleksandar dele dvoje dece. Prošle godine, muzičar je objavio video svoje ćerke Mije Jovane, i ponosno pokazao kako je talenat za pevanje nasledila upravo od njega.

– Moja MIA MI. Tata je mnogo ponosan pogotovo što sve radi sama...bez tate – napisao je on ispod objave.

Pored ćerke Mije, njih dvoje imaju i sina koji se zove Markus Simeon. Imena dece poznatog para veoma su neobična, a Mili je jednom prilikom i objasnio njihova posebna značenja.

Svako je dobio prvo ime po nekom značenju. Markus znači snaga, obrazovanje i njegov zaštitni znak imena je Lav sa knjigom, dok Mia znači moja, jedinstvena, odnosno posebna osoba – istakao je on.

Bonus video:

(Espreso/Glossy/E.S./prenela:B.S.)