Foto: Antonio Ahel/ATAImages

biografija

Ko je zapravo Marko Đedović? Danas mu je rođendan, njegovo poreklo će vas iznenaditi, a tek obrazovanje i funkcija

Ovo je istina o njegovom životu

Objavljeno: 10.10.2024. 13:14h

Ovaj čovek važi za nekoga ko "o svima zna sve", a opet se o njegovom privatnom životu ne zna toliko.

Espreso je došao do novih informacija o bivšoj rijaliti zvezdi o kojoj bruji Balkan.

Marko Đedović je rođen na današnji dan 1985. godine u Čačku, ali je nakon razvoda roditelja neko vreme sa majkom živeo na Kosovu i Metohiji.

Završio je Medicinsku srednju školu u Kraljevu, ali se posle srednje škole nije opredelio za medicinski fakultet, nego je odabrao smer Socijalna politika i socijalni rad na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Nakon toga je postao magistar socijalnog rada i politike.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Espreso
FOTO: Espreso
FOTO: Printskrin: Youtube/Ami G Show
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Kurir televizija

Nakon toga je Marko počeo da radi kao novinar u jednom redakciji, a onda je ušao u Zadrugu i postao rijaliti zvezda.

Marko je danas napunio 39 godina, a mnogi misle zbog njegovog izgleda da je on dosta mlađi. On je sada na svom Instagram profilu podelio čestitke koje je dobio od svojih prijatelja, fanova i porodice.

Ono što mnoge zanima je šta Marko radi posle rijalitija.

Marko trenutno radi u kabinetu Željka Mitrovića.

- Ja sam prvenstveno neko ko je na Pinku zaposlen u kabinetu generalnog direktora i u menadžmentu i uredništvu. To je nešto što je prvenstveno. Ja kao neko ko je savetnik generalnog direktora, sam bio na više projekata, pa i na tom. I dan danas se bavim tim poslom i uz taj posao imam i ovaj posao. Očigledno mogu sve.

Pokazao nam je svoj domfoto: Espreso, Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, nedavno je za Espreso portal otvorio vrata svog luksuznog stana u koji je uložio puno rada, truda, znoja, ali i novca.

Kako je i sam rekao, on je od honorara iz Zadruge kupio stan, opremio ga, a ima i luskuzan automobil. Budući da važi za veoma oštrog komentatora i da nema mira zbog rijalitija, nije ni čudo da je za svoju oazu mira izabrao baš ovakav dom.

Pogledajte kako izgledam njegov stan OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)