Mladenci, Foto: Printscreen/ TikTok/ mhecim97

SVAKA IM ČAST!

Mladenci šokirali region, ovo samo na Balkanu može: Kad vidite šta su poslužili umesto svadbene torte... (VIDEO)

Par iz regiona je vrhunac svadbene proslave podigao na potpuno novi nivo

Objavljeno: 10.10.2024. 13:03h

Mnogi će se složiti da je najbolji deo venčanja - hrana. Zaboravite na zavete, govore, ples, ljubav, okupljanja, porodicu i prijatelje. Veliki deo svake svadbe se vrti oko hrane i pića.

I kako ne žude baš svi da učestvuju u ceremonijama, gužvi i glasnoj muzici, svi ipak moraju da jedu, a dobra hrana na svadbi čini ovu već radosnu priliku dodatno magičnom. Naročito kada je u pitanju vrhunac svake takve proslave - iznošenje i sečenje svadbene torte.

E upravo je ovaj momenat jedan par iz regiona podigao na potpuno novi nivo.

Naime, u viralnom snimku koji je preplavio TikTok, tek venčani mlada i mladoženja odlučili su da u potpunosti napuste tradiciju i da na svoj poseban dan umesto da iseku uvek očekivanu svadbenu tortu - iseku "svadbenu" picu.

Očigledno ljubitelji ovog jela, mladenci su šokirali zvanice na svojoj svadbi kada se u trenutku vrhunca svake svadbe, kada se obično iznosi velika torta, uz tradiconalno gašenje svetla i vatromet, na tanjiru pojavili isečeni trouglovi ovog italijanskog specijaliteta.

Ono što je zaista genijalno u vezi sa ovim potezom je što je to njihova svadba i njihovo pravo da proslave kako žele, i ako ne žele tortu - ko kaže da moraju da je imaju. Njihov dan, njihova pravila, njihovo veselje.

Pa iako video prati naslov "ŠOK! Mladenci umesto torte jeli picu!!", i neki se jesu zapitali šta je sa gostima, da li su i oni dobili po parče, upravo su komentari na Tik Toku bili ti koji su pokazali koliko je ovo zapravo bio sjajan potez.

- Originalni, šta fali? Sada će svi početi sa tim! - bio je jedan od komentara koji su se nizali: - Njihova svadba, njihova stvar!

Neki su se naravno i šalili na račun ovog poteza.

- Ma da bre, može i burek i jogur! - primetio je jedan tiktoker, dok je druga žena primetila: - Torte su apsurdno skupe, pica je sasvim ok!

Pa iako su "Bravo!", "Top!", "Super", "Šta fali?" bili su samo neki od ponovljenih mišljenja ljudi sa Tik Toka, bilo je i nekolicina onih sa negativnim primedbama zbog odustajanja od tradicije zbog čega smtaraju da je vrhunac venčanja upropašten, pa se nisu suzdržali i podelili svoje komentare poput "Stvarno strašno!" i "Bruka!".

Šta mislite o ovom inovativnom pristupu venčanoj torti? Da li biste ikada uradili ovako nešto na svom venčanju?

Bonus video:

(Espreso/ Ona/ Prenela: T.M.)