Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

najnovije

Ovaj čovek je spreman na sve? Kontroverzni reper poslao jedan zahtev policiji, svi će ostati u šoku zbog ovoga

Pravni tim traži pristup svemu što su vlasti zaplenile iz domova repera u Majamiju i Los Anđelesu tokom racije

Objavljeno: 10.10.2024. 12:52h

Kontroverzni reper i medijski mogul Šon Kombs, poznatiji pod nadimkom Paf Dedi ili samo Didi priprema se za suđenje i zahtevao je od istražitelja da mu predaju sve dokaze koje imaju protiv njega.

On je uhapšen 16. septembra i od tada je u pritvoru. Na teret mu se stavljaju optužbe za reketiranje, trgovinu ljudima radi seksualne eksploatacije i zločine u vezi sa prostitucijom.

Kako navodi Mirror, Dedijev pravni tim podneo je sudski dokument tražeći da im se predaju svi dokazi kako bi mogli da "pregledaju materijal pre početka suđenja".

U dokumentu se navodi da Dedi i dalje tvrdi da ima pravo na "brzo suđenje" i da želi da zatraži da se suđenje održi najkasnije u aprilu ili maju 2025. godine.

foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pravni tim traži pristup svemu što su vlasti zaplenile iz domova repera u Majamiju i Los Anđelesu tokom racije. Vlada je u dokumentu navela da imaju nekoliko terabajta elektronskog materijala, uključujući mobilne telefone, laptopove, tablete i hard diskove.

Policija trenutno pretražuje sve fizičke dokaze koji su zaplenjeni sa Dedijevog poseda. Tužioci pregledaju i poslovnu evidenciju finansijskih institucija, telefonskih kompanija, hotela i avio-kompanija.

Reperovi advokati su potvrdili da su takođe zaplenili "dodatne uređaje" koji pripadaju Kombsu.

FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: SMG / Zuma Press / Profimedia
FOTO: Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Print Screen Youtube/CBS New York
FOTO: Image Press Agency/NurPhoto/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

- Vlada tek sada počinje da pregleda i kopira ove elektronske uređaje, uključujući one zaplenjene u martu 2024. Pravovremeno objavljivanje ovih materijala je ključno za pripremu odbrane gospodina Kombsa - rekli su oni u javnom obraćanju.

Podsećamo, njegov pravni tim je dva puta tražio kauciju za repera, što je odbijeno jer se sudija plaši da bi mogao da utiče na svedoke. Ovih dana advokati su ponovo tražili kauciju, a spremni su da daju i do 50 miliona dolara za Dedijevo puštanje da se brani sa slobode.

Bonus video:

(Espreso/Kurir.rs/I.M./Prenela:M.S.)