Jovana Jeremić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

prizNala

Dragan otišao u zaborav? Jovana Jeremić ima novu ljubav, objavila njegovu sliku i pohvalila se, nacija na aparatima

Iako smo navikli da je prijatelji obasipaju poklonima za ovaj dan, ona je sada otkrila i najveću želju koju bi želela za rođendan.

Objavljeno: 10.10.2024. 07:32h > 07:40h

Voditeljka Jovana Jeremić j25. oktobra peoslavlja 34. rođendan, a sudeći po njenim objavama uzbuđenje je na maksimumu.

Iako smo navikli da je prijatelji obasipaju poklonima za ovaj dan, ona je sada otkrila i najveću želju koju bi želela za rođendan.

- Ljubav koju želim. Uskoro. Vizla - napisala je u opisu fotografije voditeljka.

Štene koje Jovana želi za rođendanfoto: Printscreen/instagram/jeremicjovana

Na slici se vidi preslatko štene vižle na koje niko ne bi ostao ravnodušan.

Voditeljka je inače poznata po oprečnim izjavama i što otvoreno govori o bilo kojoj tebi pa se skoro u "Magazin In" emisiji dotakla muško-ženskih odnosa, prokomentarisavši kakve muškarce preferira.

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude. šta rade... Slikaju se, kače na storije mišiće sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje...zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje! Ili plaćaš putovanje, ili ne zoveš na putovanje - rekla je odsečno ona.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Printscreen Instagram/jovanajeremic
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Instagram printscreen/jovanajeremic

Poslednje u nizu zanimljivih momenata u njenoj emisiji bio je i trenutak kada je Jovanu pozvao na fiksni telefon u studiju njen partner Dragan Stanković, koji je stariji od nje 14 godina. Ona je samouvereno odšetala do govornice naslućujući da je poziv upravo od njega.

(Espreso/telegraf/Prenela PV)