Milan Kalinić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

saznajte

Prvi put u javnosti posle razvoda i priča o navodnoj preljubi supruge! Milan Kalinić uhvaćen na ovom mestu kako...

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić ovih dana u žiži je interesovanja zbog navodne preljube supruge Sandre

Objavljeno: 09.10.2024. 20:34h

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić ovih dana u žiži je interesovanja zbog navodne preljube supruge Sandre. Saznanja do kojih je Kurir došao zaintrigirala su domaću javnost, a on se sada prvi put pojavio na javnom događaju.

Kalinić se pojavio u Beogradskoj Areni na utakmici Crvene Zvezde i Baskonije. Milana je ekipa Kurira uhvatila kako s nestrpljenjem očekuje početak meča.

foto: Kurir/Petar Aleksić

Glumac je bio nasmejan, i izgledao je kao da ga priče o razvodu i preljubi ne dotiču.

foto: Kurir/Petar Aleksić

Podsetimo, orazvodu Sandre i Milana Kalinića i dalje se priča, a na površinu isplivavaju manje poznati detalji.

Kao što smo pisali, njih dvoje su odlučili da se sporazumno raziđu posle osamnaest godina braka i da svako krene svojim putem.

FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

Kako smo uspeli da saznamo od bliskog izvora, voditelj je čuo da je Sandra bila u tajnoj vezi s poznatim beogradskim ugostiteljom, čije ime i prezime je poznato našoj redakciji.

On je do pre nekoliko godina bio glavni menadžer u klubovima i restoranima, a kada je avanzovao, postao je vlasnik lanca prestižnih restorana. Pričalo se da su njih dvoje bili u tajnoj vezi, a kada je Kalinić to saznao, nastala je svađa u kući. Milanov kolega kojem se on poverio do detalja nam je ispričao ovu situaciju.

- Po gradu je kružila priča da je Sandra bila u šemi s tim ugostiteljom. Mnogo puta je viđena kako sedi s njim upravo kod njega u restoranu. Oni koji poznaju Milana su mu to dojavili, i to je bila kap koja je prelila čašu. Nije on svetac, to se zna, ali, eto, nije mogao da se nosi s tim da je možda zamenjen čovekom koji je u gradu poznat kao veliki zavodnik. Međutim, on je imao i problem sa zakonom, javno je hapšen i cela ta priča Milanu je smetala - pričao je naš sagovornik nedavno.

Bonus video:

(Espreso/kurir)