Roman Riabov, Foto: Kurir/Privatna arhiva

potraga

Mladog Rusa Romana nema 72 sata: Oglasio se njegov otac, ovo su najnoviji detalji!

Roman je visok 168 centimetara i ima dugu kosu

Objavljeno: 09.10.2024. 20:18h

Ruski mladić Roman Riabov (18) nestao je u Beogradu u noći subotu na nedelju, a njegovi roditelji od tada očajno tragaju za njim!

Kako za Telegraf.rs kaže njegov otac Aleksej, Roman je bio na poslu, nakon čega je po dogovorio otišao da se vidi sa nekim prijateljima, od tada im se više nije javio.

- Dogovorili smo se da se vidi sa prijateljima, pa nismo mnogo brinuli kada ga nismo videli ujutru, pretpostavljali smo samo da je još napolju. Međutim, broj mu je nedostupan, a kada ga u ponedeljak nije bilo zabrinuli smo se i pozvali policiju, i oni ga traže. Jako se brinemo za njega - rekao je Romanov otac za Telegraf.rs i dodao:

- Poslednje što znamo je da je bio kod VMA-a, videli smo snimak koji je njegov drug postavio i prepoznali smo mesto, ali sad nemamo ni ideju gde bi mogao da bude.

FOTO: Kurir/Privatna arhiva
FOTO: Kurir/Privatna arhiva

Roman je visok 168 centimetara i ima dugu kosu. U noći nestanka nosio je tamnu majicu i pantalone, kao i bele patike, a vest o njegovom nestanku kruži društvenim mrežama.

- U Beogradu nestao osamnaestogodišnji mladić. Roman Riabov je nestao u noći 5. i 6. oktobra 2024. godine. Ima 18 godina, visok je 168 cm i ima dugu kosu. Nosio je tamni top i pantalone i bele patike. Nestao je na području Voždovca, poslednji put je viđen kod VMA (Crnotravska 17) u noći subote 5.10. na nedelju. Može se nalaziti na području Banovog Brda, Zvezdare, Novog Beograda, Voždovca. Njegovi roditelji ne znaju ništa o njemu, a telefon je van dometa. Ako ga vidite kontaktirajte 192 - piše u postu koji kruži mrežama.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf.rs/A.G./Preneo D.M.)