Glumica, Foto: instagram/ivastrljicofficial

zanimljivo

U nju je zaljubljena skoro cela Srbija, a malo ko zna koliko ona ima godina: Mnogi neće poverovati u ovaj podatak

Po mišljenju mnogih, glumica izgleda kao sa početka karijere

Objavljeno: 09.10.2024. 18:35h

Rođendan Ive Štrljić bio je 7. oktobra, tačnije pre dva dana kada je glumica oduvala svećice sa torte, a cifra je mnoge iznenadila.

Po mišljenju mnogih, glumica izgleda kao sa početka karijere te se ništa nije promenila iako je na sceni već više od dve decenije.

Vitkog stasa, prirodne lepote i neospornog talenta Iva pleni na malim ekranima i daskama koje život znače godinama unazad, a izgledom je i dalje onaj devojčurak koji je tek ušao u glumačke vode.

Ipak, krštenica ne laže te je dramska umetnica pre dva dana sa torte oduvala svećice broja 47 I to su svi njeni pratioci na društvenim mrežama prokomentarisali da im deluje neverovatno.

Moramo priznati i nama, ali Iva je dokaz da su godine samo broj da je važno kako se osećamo duhom jer tako i zračimo.

Čestitke povodom divnog dana pristižu i 48 sati kasnije, a Štrljićeva se javno zahvalila na društvenim mrežama svima koji su kako kaže "pažnjom ukrasili njen dan".

FOTO: M.P./ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: M.P./ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

Rođendan Ive Štrljić samo je jedan u nizu lepih događaja u životu popularne glumice jer svi znamo da je ona prethodne nedelje promovisala svoj novi roman.

Četvrti po redu pod nazivom "Kako voleti u Beogradu" 30. septembra predstavila je javnosti u zdanju Gradske skupštine.

Čim je izašao u prodaju, Ivin roman preti da postane bestseler, a ona je otkrila da će sav prihod od prodaje knjige ići u humanitarne svrhe za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Bonus video:

(Espreso/Hello/Tamara Roksandić/prenela:B.S.)