Kruzer, Foto: Profimedia

šok

Plesačica otkrila koja prljave stvari se rade na kruzeru: Za 6 meseci spavala sa čak ovoliko njih, priznanje ledi

Pored gostiju, spavala je i sa članovima posade.

Objavljeno: 09.10.2024. 14:45h

Jedna 19-godišnja plesačica objasnila je da radi na kruzeru kao "gostujuća zabavljačica", odnosno ona peva i pleše na večernjim nastupima, kako bi animirala goste na krstarenju. Zaposlena je oko šest meseci i planira da potpiše još jedan ugovor, posebno s obzirom na to koliko se zabavljala. Otkrila je da je imala intimne odnose sa čak 63 osoba na kruzeru i da i te kako mora da vodi računa o tome da je nadređeni ne "uhvate".

"To je rizično i priznajem da to verovatno nije najpametnija stvar", napisala je ona na Redditu.

"Kada sam se tek pridružila ekipi na brodu, bila sam dobra devojka nekoliko nedelja, ali kada sam imala seks sa prvim gostom, bilo mi je teško da se zaustavim", nastavila je dodajući da joj pomaže što je dobra prijateljica sa službenikom obezbeđenja.

Kruzerfoto: Profimedia

Pored gostiju, spavala je i sa članovima posade.

"Kabine za posadu su grozne, tamo vlada psolutna prljavština. Ima puno seksa između posade", dodala je.

U nastavku objave rekla je da gosti stupaju u kontakt sa njom posle nastupa, a ona obično odlazi u njihove sobe gde imaju intimni odnos, piše "The Sun".

"Nisam ovde da biste me osuđivali, pa vas molim da to zadržite za sebe. Trenutno volim da imam intimne odnose i veoma sam srećna na poslu", zaključila je.

"Ovo je smisao maksimalnog života", prokomentarisao je jedan korisnik.

"Uživaj u mladosti, nije loše imati intimni odnos", dodao je drugi.

"Hvala. Učim mnogo i veoma sam srećna", odgovorila je plesačica.

Najstariji sa kojim je spavala ima 64 godine

Takođe je otkrila da najstariji muškarac sa kojim je spavala na brodu ima 64 godine, dodajući: "Pretpostavljam da sam, kada sam počela da imam redovan neobavezan intimni odnos, počela da širim ono što sam želela da probam. Neke od najboljih odnosa imala sam sa muškarcima koje nisam očekivala!"

I insistirala je da nije bila toliko "luda za seksom" pre nego što se pridružila krstarenju, priznajući da je "zatvorenost na brodu" definitivno probudila njene želje.

Ali, priznala je da je pomalo zabrinuta da bi mogla postati "previše zavisna" od toga, dodajući: "Mislim da bi posle ovoga možda krenula na Brodvej ili Vest End."

(Espreso/blic žena/Prenela PV)