Melanija Tramp, Foto: AP

BIVŠA PRVA DAMA PRAVI HAOS

Šta je ovo, sve na izvol'te? Isplivala gola intima zanosne Slovenke koju Srbi obožavaju i Trampa, na ovo je pala!

Lepa Slovenka otkrila je da je te 1998. bila na jednoj zabavi na Nedelji mode sa prijateljicom kada im je prišao kontroverzni bogataš, uprkos tome što je bio u društvu "privlačne plavuše".

Objavljeno: 09.10.2024. 11:04h > 12:06h

Melanija Tramp je u svojim novim memoarima detaljno opisala svoj prvi susret sa sadašnjim suprugom Donaldom Trampom, priznajući da je političar bio na sastanku sa drugom ženom kada je počeo da joj se udvara. Lepa Slovenka otkrila je da je te 1998. bila na jednoj zabavi na Nedelji mode sa prijateljicom kada im je prišao kontroverzni bogataš, uprkos tome što je bio u društvu "privlačne plavuše".

"'Zdravo. Ja sam Donald Tramp', rekao mi je čovek kada je stigao do mog stola. 'Drago mi je što sam te upoznao'", priseća se Melanija Tramp u knjizi u odlomku koji je objavio magazin "Variety".

Iako je 54-godišnjakinja tada "prepoznala njegovo ime", zapravo nije znala ništa o njemu.

"Oči su mu se ispunile radoznalošću i interesovanjem, i, iskoristivši priliku, seo je pored mene i započeo razgovor. Pitao me je o tome kako provodim vreme u Njujorku, o mom slovenačkom domu i putovanjima po svetu", piše gospođa Tramp.

Iako je to bio samo "kratak susret", Melanija je istakla da su doživeli "trenutak povezanosti" koji je na nju ostavio "trajni utisak".

"Od trenutka kada smo počeli da razgovaramo, bila sam očarana njegovim šarmom i ležernom prirodom. Bilo je toliko užurbanih aktivnosti svuda oko nas, ali njegova ciljana usredsređenost na našu interakciju učinila je da se osećam kao centar njegovog sveta. Bila je to osvežavajuća promena od uobičajenog površnog i usputnog razgovora, a mene je privukla njegova magnetska energija", piše.

FOTO: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia
FOTO: Brendan SMIALOWSKI / AFP / Profimedia
FOTO: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen/Youtube

Međutim, lepa manekenka je isprva ovaj razgovor doživela kao "puku prijatnost", pošto je Donald bio u pratnji prelepe žene. Ali, on je imao drugačije planove!

"Čim je njegova pratnja otišla na trenutak, pitao me je za moj broj telefona", napisala je ona.

No, biznismen je ostao prilično iznenađen kada je Melanija ljubazno odbila njegov zahtev. Umesto toga, manekenka je zamolila Donalda da joj da svoj broj, na šta je on drage volje pristao, ali pod jednim uslovom.

"'Daću ti svoj broj, ako mi obećaš da ćeš me pozvati'. Pokretom rukom Donald je pozvao svog telohranitelja. Njegova velika ramena su se nagnula dok ga je slušao, pre nego što je diskretno napisao belešku na elegantnoj vizit karti. Donald je uzeo karticu i pružio mi je", opisala je ona.

Iako nije poznato koliko je vremena trebalo Melaniji da ispuni svoje obećanje i kontaktira Tramp, par je godinama izlazio, da bi se 2005. venčali i godinu dana kasnije dobili sina Barona.

Bonus video:

(Espreso/ Zena.blic/ Stefana Pavlović/ Prenela: T.M.)