Katarina lazić, Foto: printscreen/instagram/katarinalazic_27

JAKE REČI

Žena Darka Lazića objavila fotku na kojoj je naga, pa uputila jaku poruku! Njene reči ćete dobro zapamtiti

Katarina je na Instagramu objavila dve fotografije kako pozira naga dok joj je telo oblepljeno zlatnim mozaikom

Objavljeno: 08.10.2024. 18:09h

Katarina Lazić, poslala je emotivnu poruku ženama jednom objavom koja je na Instagramu privukla veliku pažnju.

Iako mnoge žene ne vole svoje telo tokom trudnoće, sakrivaju ga širokom odećom i ne vole da se fotografišu, taj period života koji je poseban za svaku ženu trebalo bi svaka da pamti. A kako će ako ne putem fotografija?

Za vreme trudnoće Katarina Lazić, supruga našeg poznatog folkera, odlučila je da se fotografiše bez odeće dok je bila u devetom mesecu trudnoće, želeći da pošalje jaku i emotivnu poruku svim budućim majkama i onima koje planiraju da se u toj ulozi ostvare.

Katarina je na Instagramu objavila dve fotografije kako pozira naga dok joj je telo oblepljeno zlatnim mozaikom, dok je držala stomak rukom.

- Kako ikada možete reći bilo šta negativno o svom telu nakon što osetite ples života u svom stomaku?!” Žene posebne ste, svaka na svoj način, ono sto je sigurno jeste da ste zlatne i savršene bas takve kakve jeste. Slikajte se trudne i nage jer je ovo stanje posebno i jedinstveno i trebate da budete ponosne na njega i na svoje telo jer je stvorilo još jedan život. Ovo su naše poslednje fotke u 9. mesecu nakon čega je Srna došla na ovaj svet - napisala je Kaća u emotivnoj poruci.

Njeni pratioci su fotografiju dočekali sa oduševljenjem poslavši joj zaljubljene emotikone i poruke podrške.

Bonus video:

(Espreso/telegraf)