Predrag i Ana Rajković, Foto: Instagram/rajkovic__ana

pogledajte

Haljina priprijena uz telo, a bujne grudi samo što ne puknu: Rajkovićeva zatresla celu naciju, baš je dobra

Rajkovićeva je veoma aktivna na društvenim mrežama

Objavljeno: 08.10.2024. 16:26h

Ana Rajković, supruga fudbalera Predraga Rajkovića, pojavila se sinoć na prestoničkom događaju, a zbog izgleda bile su sve oči uprte u nju.

Ana je na sebi imala jednostavnu lepršavu haljinu, dok je preko nje nosila predimenzionirani sako bele boje.

Ono što mnogi nisu mogli, a da ne primete jeste njen savršenu figuru, iako se nedavno porodila.

foto: Instagram/rajkovic__ana

U toku večeri ona je objavljivala fotografije i snimke sa događaja na svojim društvenim mrežama, a jedan detalj je svima zapao za oko.

Prisetimo se, samo pet dana nakon što se porodila, Ana Rajković našla se na meti kritika zbog prisustva na proslavi koju je organizovao njen suprug, fudbaler Predrag Rajković. Njen brzi povratak u društveni život izazvao je burne reakcije na internetu, a Ana je tada začepila usta svim "dušebrižnicima", koji su ovaj njen potez smatrali neprimerenim.

foto: Instagram/rajkovic__ana

- Na slavlju sam se pojavila samo kako bih se zahvalila svim našim prijateljima i zaigrala dve pesme koje smo dugo čekali. Između dva obroka, brzinski - napisala je Ana Rajković, pa dodala:

- Zaista mislim da bi svaki muškarac trebalo da bude uz svoju ženu na porođaju. Da je sačeka da proslave zajedno i da zajedno odgajaju dete. Tako da, svaka žena koja mi je zamerila neka sve radi sama i neka leči depresiju, ja stvarno ne želim - napisala je.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Anja Urošević/prenela:B.S.)