Janis Sferopulos i košarkaši Crvene zvezde, Foto: KK Crvena zvezda

REČ TRENERA

"Gledali smo meč sa Partizanom, znamo gde su im slabosti..." Sferopulos jasan pred susret sa Baskonijom

Prva utakmica sezone u Beogradu, nadamo se da će navijači doći u velikom broju da nas bodre do pobede, rekao je strateg crveno-belih

Objavljeno: 08.10.2024. 16:10h

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde izneo je očekivanja pred utakmicu sa Baskonijom kod kuće u sredu od 20 časova u Beogradskoj areni.

- Prva utakmica sezone u Beogradu, nadamo se da će navijači doći u velikom broju da nas bodre do pobede. Moramo da pratimo plan, budemo spremni da se dobro branimo, da imamo različite napade, oni su tim koji ima velika tela kada se skupe u reketu - rekao je Sferopulos.

Upitan je i koliko je iz utakmice sa Partizanom mogao da uvidi neke stvari.

- Šta mislite, naravno da gledamo i skautiramo. Gledali smo sve utakmice Baskonije, ne samo protiv Partizana, već i ligaške utakmice koje su igrali. Znamo gde su im slabosti i prednosti i spremićemo se na osnovu toga - kaže Sferopulos.

Detalj sa utakmice Baskonije i Partizanafoto: FOTO: KK Partizan

Imao je i poruku za kraj.

- Naravno, ovo je prva utakmica sezone ovde u Evroligi i moramo da budemo spremni. Rekao sam već da možemo da igramo bolje, da ne igramo dobro, ali najvažnije je da počnemo da pobeđujemo, čak i kada ne igrate najbolje, morate da pobeđujete utakmice. Što više treniramo, igraćemo bolje i bićem spremniji - zaključio je Sferopulos.

Bonus video:

(Espreso/Espreso sport)