Sudnica, Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Svedočenje maloletnog ubice o zločinu

Lekari hitno reagovali tokom ispitivanja dečaka ubice

Svedočenje maloletnog ubice o zločinu, ali i svemu onome što mu je prethodilo počelo je nešto posle 10 sati

Objavljeno: 08.10.2024. 13:40h > 13:44h

Lekari, koji borave u zgradi Specijalnog suda tokom ispitivanja dečaka ubice, intervenisali su u sudnici pošto je on tokom ispitivanja naglo promenio boju u licu.

Kako saznaje Kurir, lekari su ga pregledali, izmerili mu pritisak i ispitvanje tinejdžera koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja je nastavljeno.

- Sudija je pitao svedoka kako se oseća i da li može da nastavio da odgovara na pitanja, na šta je on odgovorio potvrdno. Pošto su i lekari konstatovali da njegovo zdravstveno stanje nije narušeno, ispitivanje je nastavljeno - otkriva izvor Kurira.

FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: MONDO/Stefan Stojanović
FOTO: MONDO/Stefan Stojanović

Podsetimo, svedočenje maloletnog ubice o zločinu, ali i svemu onome što mu je prethodilo počelo je nešto posle 10 sati. Uz dve kraće pauze, on već gotovo tri sata odgovara na pitanja.

- Pitanja mu je postavljao glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenad Stefanović, zatim advokati a posle pauze koja je bila određena ispitivanje su nastavili roditelji ubijene dece - kaže izvor Kurira.

Kako je Kurir pisao, prema nezvaničnim infomracijama, roditelji su pripremili više od 250 pitanja za ubicu svoje dece - otkrio je izvor Kurira pred početak današnjeg suđenja.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)