Snežana i Vanja, Foto: Vladimir Sporčić

spekuliše se

Ginekolog se tada iza Snežaninih leđa viđao sa ovom ženom? Šok detalji, ona ga molila da ih neko ne vidi?

Evo šta se desilo pre 4 godine

Objavljeno: 08.10.2024. 07:09h > 07:13h

Snežana Đurišić i njen partner i ginekolog Vanja Milošević oduvek intrigriraju domaću javnost, pa i bez obzira što se on trudi da izbegava kamere, ipak isplivaju neki skandali.

Međutim, nije samo njihova svađa od pre 2 dana uzdrmala portale u zemlji.

Pre 4 godine ekipa Blica je snimila doktora kako se viđa sa nepoznatom ženom, oko deset časova ujutru, u jednom tržnom centru u Beogradu.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

- U tržni centar došli su automobilom koji je u vlasništvu Snežane. Potom su zajedno napustili vozilo i uputili se u u lift u tržnom centru. Tom prilikom žena sa kojom je bio je izgovorila: "Pazi šta ovde radiš, da nas neko ne vidi da smo prisni i da nas uslika". Kad su izašli iz lifta uputili su se u prodavnicu gde se prodaju tehnički uređaji - otkrio je tada izvor koji se našao na licu mesta.

Ovim povodom kontaktirali su Snežanu, koja je u SMS poruci tada poručila:

- Vanja ima četvoro dece sa tri žene. Nikada nije bio oženjen, ali vrlo brine o svojoj deci, pa je sasvim u redu da ima kontakt sa majkama te dece. Ovde se konkretno radi o ženi sa kojom Vanja ima dete i sa kojom se našao iz tog razloga. Kako već rekoh vrlo je brižan otac, koji ima korektan odnos sa njihovim majkama.

Skandal na aerodromu

Podsetimo, Snežana Đurišić prekjuče se posvađala sa svojim dečkom, ginekologom Vanjom Miloševićem na aerodromu o čemu su brujali mediji.

Više o tome pročitajte na ovom linku.

(Espreso/blic/prenela PV)